usp1
usp2
usp3

Sola PTM 5 20 Torpedo waterpas - magnetisch - 200mm

★★★★★

4.0 / 5

1 review

Sola PTM 5 20 Torpedo waterpas - magnetisch - 200mm
Sola PTM 5 20 Torpedo waterpas - magnetisch - 200mm
Sola PTM 5 20 Torpedo waterpas - magnetisch - 200mm
Sola PTM 5 20 Torpedo waterpas - magnetisch - 200mm
Sola PTM 5 20 Torpedo waterpas - magnetisch - 200mm
adviesprijs
11,00
9,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola 1430601 Waterpas - Precisie in jouw hand
      Stel je voor: een gereedschap dat niet alleen onmisbaar is bij jouw doe-het-zelf projecten, maar ook het klusleven aanzienlijk vergemakkelijkt. Maak kennis met de Sola PTM 5 20 Torpedo waterpas - een echt wonder van precisiewerk, ontworpen om jouw werk nauwkeuriger te maken. Deze handige helper, met een slimme lengte van 200mm, past perfect in elke gereedschapskist. Het rode, glasvezelversterkte kunststof frame belooft niet alleen een aantrekkelijk uiterlijk, maar garandeert ook een lange levensduur, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Met drie libellen - één horizontale, één verticale en een voor 45 graden metingen - staat de Sola PTM 5 20 garant voor meetnauwkeurigheid in alle richtingen. Of je nu bezig bent met het ophangen van schappen of het plaatsen van frames, het gladde, magnetische meetvlak zorgt ervoor dat de waterpas stevig op metalen oppervlakken blijft zitten, zonder dat deze verschuift. Ultrasonisch gelast en bestand tegen water, hitte en kou; deze torpedo waterpas trotseert elk weer, perfect voor elke klus binnen en buiten.

      Altijd betrouwbaar, door weer en wind
      In de wereld van klussers en doe-het-zelvers is betrouwbaarheid koning. En precies daarom is de Sola PTM 5 20 Torpedo waterpas jouw ultieme metgezel. Het is jouw garantie op precisiewerk, ongeacht de uitdaging waarvoor je staat. Weet je wat het nog beter maakt? Dit lichtgewicht en duurzame gereedschap is ontworpen om je te helpen bij alle klussen in het huishouden en daarbuiten. Het breekt niet, het verslijt niet, en het geeft je metingen die je kunt vertrouwen - keer op keer. We hebben het over een waterpas die ultrasonisch is gelast voor extra duurzaamheid, zodat je zeker weet dat hij niet alleen jouw project van vandaag aankan, maar ook alle toekomstige projecten. Met de Sola PTM 5 20 ben je klaar voor elk project, groot of klein, en levert je werk dat er niet alleen professioneel uitziet, maar ook zo aanvoelt.

      Bestel nu en ervaar het gemak
      Het perfecte project begint bij het kiezen van de juiste tools. En waar kun je beter terecht voor jouw Sola PTM 5 20 Torpedo waterpas dan hier? Bij ons vind je niet alleen een groot assortiment aan gereedschap dat elke klusser doet glimlachen, maar ook de garantie op snelle levering. Dat betekent dat je niet langer hoeft te wachten dan nodig is om jouw projecten te starten of af te ronden. Daarnaast geniet je bij ons van scherpe prijzen, zodat je meer kunt doen met jouw budget, zonder in te leveren op kwaliteit of betrouwbaarheid. En mocht je vragen hebben of advies nodig hebben, onze vriendelijke service staat altijd voor je klaar. Waar wacht je nog op? Voeg de Sola PTM 5 20 Torpedo waterpas toe aan je gereedschapscollectie en til je klusvaardigheden naar een hoger niveau.

      Digitaal display

      Nee

      Lengte waterpas

      200 mm

      Magnetisch

      Ja

      Aantal libellen

      3

      Meetlengte

      20 cm

      EAN

      9002719000747

      Artikelnummer

      143073

    Reviews

    4.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster