usp1
usp2
usp3

Sola Red 3 60 Blokwaterpas - 600mm

Sola Red 3 60 Blokwaterpas - 600mm-image
Sola Red 3 60 Blokwaterpas - 600mm-image
Sola Red 3 60 Blokwaterpas - 600mm-image
Sola Red 3 60 Blokwaterpas - 600mm-image
Sola Red 3 60 Blokwaterpas - 600mm-image
adviesprijs
72,00
48,79

Verwachte leverdatum

23-05-2024

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola 1214801 Waterpas - Stabiel en nauwkeurig
      Op zoek naar een betrouwbare partner voor al jouw meetklussen? De Sola Red 3 60 blokwaterpas met een lengte van 600 mm is precies wat je nodig hebt om die lijnen recht te trekken en hoeken perfect uit te meten. Deze waterpas, robuust van aard dankzij het aluminium kokerprofiel met een fraaie rode poedercoating, biedt niet alleen uitstekende grip en stabiliteit door de geprofileerde ribben maar garandeert ook een langetermijn nauwkeurigheid met zijn thermoresistente libelleninbouwmethode. De drie onbreekbare acrylglazen bloklibellen, waarvan één horizontaal met een vergrotingslens en lichtplaatje en twee verticaal voor comfortabel meten, zorgen dat je met gemak en precisie kunt werken. Bovendien maakt het gefreesde meetvlak samen met de schokabsorberende 2K-eindkappen deze waterpas tot een duurzame metgezel bij al jouw projecten. Geschikt voor allerlei vaklieden, van timmerman tot bouwprofessional, de Sola Red 3 60 maakt elke meting een fluitje van een cent.

      Bestand tegen een stootje en altijd betrouwbaar
      Je weet het, klussen gaat er niet altijd zachtzinnig aan toe. Daarom is de Sola Red 3 60 blokwaterpas ontworpen met duurzaamheid en betrouwbaarheid in het achterhoofd. Dankzij de schokabsorberende eindkappen kan deze waterpas wel tegen een stootje en blijft hij betrouwbaar meten, klus na klus. De acrylglazen bloklibellen zijn niet alleen breukvast, maar ook zeer nauwkeurig, zodat je erop kunt vertrouwen dat je metingen elke keer kloppen. Of je nu aan het werk bent bij hoge of lage temperaturen, de thermoresistente inbouwmethode van de libellen waarborgt altijd een feilloze meting. Dus, of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, met de Sola Red 3 60 heb je een waterpas in handen waarop je kunt bouwen en vertrouwen.

      Vind je richting met gemak en precisie
      Waarom zou je kiezen voor onze webshop voor jouw volgende aankoop? Simpel: wij leveren niet alleen snel, maar hebben ook een groot assortiment tegen scherpe prijzen. Met de Sola Red 3 60 blokwaterpas haal je niet alleen een topinstrument in huis voor al jouw meetwerk; je geniet ook van het gemak en de zekerheid die onze webshop biedt. Vriendelijke service staat bij ons hoog in het vaandel, dus voor advies of vragen kun je altijd bij ons terecht. Laat geen meetkans onbenut en ga voor de nauwkeurigheid en duurzaamheid van de Sola Red 3 60, ondersteund door de betrouwbaarheid en het gemak van bestellen bij ons. Zo blijf je keurig op niveau in elk project!

      Meetlengte

      60 cm

      Magnetisch

      Nee

      Digitaal display

      Nee

      Lengte waterpas

      600 mm

      Aantal libellen

      3

      EAN

      9002719019268

      Artikelnummer

      143085

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.