usp1
usp2
usp3

Sola Red 3 80 Blokwaterpas - 800mm

Sola Red 3 80 Blokwaterpas - 800mm
Sola Red 3 80 Blokwaterpas - 800mm
Sola Red 3 80 Blokwaterpas - 800mm
Sola Red 3 80 Blokwaterpas - 800mm
Sola Red 3 80 Blokwaterpas - 800mm
adviesprijs
79,00
57,09

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola 1215101 waterpas: jouw precisievriend in elk project
      Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor je bouw-, timmer- of meubelmaakprojecten, dan is de Sola Red 3 80 blokwaterpas - 800mm precies wat je nodig hebt. Dit staaltje van vakmanschap is meer dan gewoon een meetinstrument; het is een garantie voor precisie en duurzaamheid. Met zijn robuuste aluminium kokerprofiel, afgewerkt met een opvallende rode poedercoating, valt deze waterpas niet alleen op in je gereedschapskist, maar is hij ook ontworpen voor intensief gebruik. Het profielgewicht van ongeveer 890 g/m en de afmetingen van ca. 59 x 26 mm zorgen voor een optimaal evenwicht tussen lichtheid en stabiliteit, terwijl de ribben aan het profiel een betere grip bieden tijdens het uitlijnen. De Sola Red 3 80 blokwaterpas bevat drie breukvaste Acrylglazen bloklibellen: één horizontale met vergrotingslens en lichtplaatje en twee verticale, die allemaal een comfortabele en nauwkeurige meting garanderen. Met de thermoresistente inbouwmethode van de libellen en de gefreesde meetvlakken weet je dat deze waterpas jouw precisieklussen aankan, ongeacht de omstandigheden.

      Veilig en duurzaam: bouwen met betrouwbaarheid
      De Sola Red 3 80 blokwaterpas is niet alleen een toonbeeld van precisie, maar ook van duurzaamheid en veiligheid. Dankzij de innovatieve thermoresistente inbouwmethode blijven de libellen altijd op hun plek, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Dit maakt de waterpas niet alleen bestendig tegen schokken, maar garandeert ook dat de meetnauwkeurigheid behouden blijft door de tijd heen. Bovendien dragen de schokabsorberende 2K-eindkappen bij aan de levensduur van de waterpas, door de klappen van alledaagse vallen en stoten op te vangen. Dit zorgt ervoor dat je altijd kunt vertrouwen op de meetresultaten, zonder je zorgen te hoeven maken over frequent vervangen of repareren van je waterpas. Of je nu een professionele meubelmaker, timmerman of een enthousiaste doe-het-zelver bent, de Sola Red 3 80 biedt je de betrouwbaarheid en veiligheid die je nodig hebt om met vertrouwen te kunnen werken aan elk project.

      Kies voor gemak en kwaliteit bij jouw projecten
      De keuze voor de Sola Red 3 80 blokwaterpas bij onze webshop betekent kiezen voor ongekend gemak en kwaliteit. Niet alleen bieden wij je snelle levering, zodat je meteen aan de slag kunt met je projecten, maar je profiteert ook van onze scherpe prijzen. Dit maakt de aanschaf van dit topinstrument een slimme investering voor elke professional of hobbyist die nauwkeurigheid hoog in het vaandel heeft staan. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te ondersteunen bij je keuze en vragen, zodat je verzekerd bent van de beste koopervaring. Met de Sola Red 3 80 blokwaterpas in handen, ben je uitgerust met een gereedschap dat niet alleen je werk vereenvoudigt, maar ook bijdraagt aan de kwaliteit en precisie van elk project dat je aanpakt.

      Meetlengte

      80 cm

      Lengte waterpas

      800 mm

      Magnetisch

      Nee

      Digitaal display

      Nee

      Aantal libellen

      3

      EAN

      9002719019275

      Artikelnummer

      143075

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.