usp1
usp2
usp3

Sola Red 3 80 Blokwaterpas - 800mm

Sola Red 3 80 Blokwaterpas - 800mm-image
Sola Red 3 80 Blokwaterpas - 800mm-image
Sola Red 3 80 Blokwaterpas - 800mm-image
Sola Red 3 80 Blokwaterpas - 800mm-image
Sola Red 3 80 Blokwaterpas - 800mm-image
adviesprijs
79,00
57,09

Verwachte leverdatum

19-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Sola 1215101 waterpas: jouw precisievriend in elk project
   Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor je bouw-, timmer- of meubelmaakprojecten, dan is de Sola Red 3 80 blokwaterpas - 800mm precies wat je nodig hebt. Dit staaltje van vakmanschap is meer dan gewoon een meetinstrument; het is een garantie voor precisie en duurzaamheid. Met zijn robuuste aluminium kokerprofiel, afgewerkt met een opvallende rode poedercoating, valt deze waterpas niet alleen op in je gereedschapskist, maar is hij ook ontworpen voor intensief gebruik. Het profielgewicht van ongeveer 890 g/m en de afmetingen van ca. 59 x 26 mm zorgen voor een optimaal evenwicht tussen lichtheid en stabiliteit, terwijl de ribben aan het profiel een betere grip bieden tijdens het uitlijnen. De Sola Red 3 80 blokwaterpas bevat drie breukvaste Acrylglazen bloklibellen: één horizontale met vergrotingslens en lichtplaatje en twee verticale, die allemaal een comfortabele en nauwkeurige meting garanderen. Met de thermoresistente inbouwmethode van de libellen en de gefreesde meetvlakken weet je dat deze waterpas jouw precisieklussen aankan, ongeacht de omstandigheden.

   Veilig en duurzaam: bouwen met betrouwbaarheid
   De Sola Red 3 80 blokwaterpas is niet alleen een toonbeeld van precisie, maar ook van duurzaamheid en veiligheid. Dankzij de innovatieve thermoresistente inbouwmethode blijven de libellen altijd op hun plek, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Dit maakt de waterpas niet alleen bestendig tegen schokken, maar garandeert ook dat de meetnauwkeurigheid behouden blijft door de tijd heen. Bovendien dragen de schokabsorberende 2K-eindkappen bij aan de levensduur van de waterpas, door de klappen van alledaagse vallen en stoten op te vangen. Dit zorgt ervoor dat je altijd kunt vertrouwen op de meetresultaten, zonder je zorgen te hoeven maken over frequent vervangen of repareren van je waterpas. Of je nu een professionele meubelmaker, timmerman of een enthousiaste doe-het-zelver bent, de Sola Red 3 80 biedt je de betrouwbaarheid en veiligheid die je nodig hebt om met vertrouwen te kunnen werken aan elk project.

   Kies voor gemak en kwaliteit bij jouw projecten
   De keuze voor de Sola Red 3 80 blokwaterpas bij onze webshop betekent kiezen voor ongekend gemak en kwaliteit. Niet alleen bieden wij je snelle levering, zodat je meteen aan de slag kunt met je projecten, maar je profiteert ook van onze scherpe prijzen. Dit maakt de aanschaf van dit topinstrument een slimme investering voor elke professional of hobbyist die nauwkeurigheid hoog in het vaandel heeft staan. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te ondersteunen bij je keuze en vragen, zodat je verzekerd bent van de beste koopervaring. Met de Sola Red 3 80 blokwaterpas in handen, ben je uitgerust met een gereedschap dat niet alleen je werk vereenvoudigt, maar ook bijdraagt aan de kwaliteit en precisie van elk project dat je aanpakt.

   Meetlengte

   80 cm

   Lengte waterpas

   800 mm

   Magnetisch

   Nee

   Digitaal display

   Nee

   Aantal libellen

   3

   EAN

   9002719019275

   Artikelnummer

   143075

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.