usp1
usp2
usp3

Sola WMD 200 Digitale Hoekmeter - 200mm

-image
-image
-image
Sola WMD 200 Digitale Hoekmeter - 200mm-image
Sola WMD 200 Digitale Hoekmeter - 200mm-image
Sola WMD 200 Digitale Hoekmeter - 200mm-image
Sola WMD 200 Digitale Hoekmeter - 200mm-image
Sola WMD 200 Digitale Hoekmeter - 200mm-image
42,79
37,89

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de precisie van de Sola WMD 200 Digitale Hoekmeter
   Stel je eens voor: je bent druk bezig met een klus waarbij elke graad, elke hoek, tot in de perfectie moet kloppen. Dan is de Sola WMD 200 Digitale Hoekmeter jouw nieuwe beste vriend op de werkvloer. Deze krachtpatser laat je niet zomaar met een gradenboog aanmodderen; nee, hij combineert de betrouwbaarheid van een hoekmeter met de precisie van het digitale tijdperk. Met een imposante gradenhoek tot 270 graden, blijft er weinig over dat je niet kunt meten. Of het nu binnen- of buitenhoeken zijn, deze digitale held heeft jou gedekt. Het gemak waarmee je de meetwaarden kunt aflezen van de kristalheldere LCD-indicator, brengt een nieuwe dimensie van nauwkeurigheid in jouw werk. De Sola WMD 200 is niet alleen ontworpen om secuur te werk te gaan met een precisie van ± 0,3°, maar is ook gemaakt voor comfort en duurzaamheid. Het robuuste aluminium ontwerp met verstevigende ribben garandeert niet alleen stabiliteit, maar ook de handzaamheid die je nodig hebt in elke situatie. Kortom, deze hoekmeter is de stille held die zorgt dat elk project met chirurgische precisie te lijf kan worden gegaan.

   Veiligheid en duurzaamheid in elk detail
   Bij het ontwerpen van de Sola WMD 200 Digitale Hoekmeter is er aan alles gedacht om jouw werk niet alleen makkelijker, maar ook veiliger en duurzamer te maken. De hoekmeter is uitgerust met een borgschroef, waarmee je de benen stevig kunt vastzetten, zodat er niets verschuift tijdens je metingen. Dit detail verhoogt de betrouwbaarheid van elk meetresultaat. Daarnaast zorgt het basisbeen met aanslag ervoor dat je de meter moeiteloos en comfortabel kunt gebruiken, hoe complex je project ook is. Met de 'Hold'-functie kun je de actuele meetwaarde 'bevriezen', zodat je de tijd hebt om je meting nauwkeurig over te nemen zonder haast. En wat te denken van het kinderveilige batterijvakje, dat voldoet aan de strenge normen van de IEC 62368-1:2018? Ook daarin toont de Sola WMD 200 zijn betrokkenheid bij jouw veiligheid en die van je omgeving, zonder in te leveren op de kwaliteit en duurzaamheid van het product. Een ware toonbeeld van hoe moderne technologie en zorg voor detail perfect kunnen samengaan.

   Waarom de Sola WMD 200 onmisbaar is voor jouw gereedschapskist
   Nu je de indrukwekkende eigenschappen van de Sola WMD 200 Digitale Hoekmeter hebt leren kennen, is het tijd om de stap te zetten en deze veelzijdige tool aan jouw gereedschapscollectie toe te voegen. En waar kan dat beter dan bij onze webshop? Met ons assortiment ben je verzekerd van een ruime keuze aan hoogwaardig gereedschap. En alsof dat nog niet genoeg is, zorgen onze scherpe prijzen ervoor dat je nooit te veel betaalt voor topkwaliteit. Maar dat is niet alles. Onze snelle levering betekent dat je niet lang hoeft te wachten om met de Sola WMD 200 aan de slag te gaan. Dus, of je nu een professional bent die altijd op zoek is naar het beste gereedschap, of een doe-het-zelver die geen genoegen neemt met minder, bij ons ben je aan het juiste adres. Laat geen enkel project meer aan het toeval over. Zorg vandaag nog dat de Sola WMD 200 Digitale Hoekmeter onderdeel wordt van jouw gereedschapsuitrusting.

   Gradenhoek

   270 °

   Materiaal

   Aluminium

   EAN

   9002719044307

   Artikelnummer

   399176

   Lengte

   20 cm

   1x Sola WMD 200 Digitale Hoekmeter - 200mm

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.