usp1
usp2
usp3

Sola WMD 500 Digitale Hoekmeter - 500mm

-image
-image
-image
Sola WMD 500 Digitale Hoekmeter - 500mm-image
Sola WMD 500 Digitale Hoekmeter - 500mm-image
Sola WMD 500 Digitale Hoekmeter - 500mm-image
Sola WMD 500 Digitale Hoekmeter - 500mm-image
Sola WMD 500 Digitale Hoekmeter - 500mm-image
Sola WMD 500 Digitale Hoekmeter - 500mm-image
50,69
43,49

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de veelzijdigheid van de Sola WMD 500 Digitale Hoekmeter - 500mm
   Je bent op zoek naar een betrouwbare partner voor je meetwerkzaamheden, nietwaar? Zoek niet verder. Met de Sola WMD 500 Digitale Hoekmeter - 500mm heb je goud in handen. Wat dit meetinstrument zo bijzonder maakt? Nou, om te beginnen, combineert het de functies van een hoekmeter en liniaal in één handig, digitaal apparaat. Nooit meer gedoe met twee verschillende tools; dit apparaat doet het allemaal. Met een indrukwekkende meetrange tot 270 graden, bezit deze hoekmeter een ongeëvenaarde precisie van ± 0,3°. Of het nu binnen- of buitenhoeken betreft, met de digitale display lees jij je meetwaarden moeiteloos af. En met functies als een 'Hold'-functie om je metingen te 'bevriezen' en een 'Zero'-functie om de meetwaarde te resetten, is precisie niet langer slechts een wens. Voeg daaraan toe de solide constructie met verstevigende ribben en een borgschroef om de benen vast te zetten, dan is het duidelijk – de Sola WMD 500 Digitale Hoekmeter - 500mm is een must-have voor elke vakman of doe-het-zelver die waarde hecht aan nauwkeurigheid en veelzijdigheid.

   Slim en Veilig: De Kernwaarden van jouw Nieuwe Digitale Hoekmeter
   Veiligheid en duurzaamheid zijn geen loos beloofde kenmerken; ze vormen de kern van de Sola WMD 500 Digitale Hoekmeter. Van het kinderveilige batterijvakje, in lijn met IEC 62368-1:2018 standaarden, tot de robuuste, vormstabiele benen met aanslag voor comfortabel gebruik – elk aspect van deze hoekmeter is ontworpen met jouw veiligheid en gebruiksgemak in gedachten. Het feit dat deze digitale hoekmeter zo licht en handzaam is, betekent niet dat er ingeleverd is op stevigheid. Integendeel, de robuuste constructie garandeert een lange levensduur, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. En met de 'Hold'-functie ben je altijd verzekerd van maximale betrouwbaarheid; je meetwaarden zijn stevig 'bevroren' voor precisie, elke keer weer. Kortom, met de Sola WMD 500 haal je niet alleen een nauwkeurig meetinstrument in huis, maar ook een veilige en duurzame partner voor alle toekomstige projecten.

   Haal nu het beste in huis: Snelle levering en Scherpe Prijzen Gewaarborgd
   Waarom zou je voor de Sola WMD 500 Digitale Hoekmeter kiezen bij onze webshop? Simpel. Naast het aanbieden van een uitzonderlijke tool die precision, betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt, profiteer je ook van onze twee andere grote USPs: snelle levering en scherpe prijzen. Stel je voor – geen dagenlange wachttijden meer; jouw nieuwe Sola WMD 500 Digitale Hoekmeter ligt binnen no-time op je deurmat, klaar om elk project naar een hoger niveau te tillen. En die scherpe prijzen? Die zorgen ervoor dat je niet alleen investeert in kwaliteit, maar ook in waarde. Voeg daar onze vriendelijke service aan toe, en het is duidelijk: voor iedereen die nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak hoog in het vaandel heeft staan, is onze webshop de ultieme plek om de Sola WMD 500 Digitale Hoekmeter aan te schaffen. Welkom bij de club van professionals die kiezen voor het beste.

   Gradenhoek

   270 °

   EAN

   9002719044321

   Artikelnummer

   399177

   Lengte

   50 cm

   1x Sola WMD 500 Digitale Hoekmeter - 500mm

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.