usp1
usp2
usp3

Avis Radiatorlak Aqua Ral 9016 - 500 Ml

-image
adviesprijs
27,00
20,49

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Avis Radiatorlak Aqua RAL 9016:

   Avis Radiatorlak Aqua RAL 9016 is een sneldrogende verf die geschikt is voor gebruik binnenshuis. Deze verf op waterbasis is nagenoeg geurloos en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het is een duurzame afwerking voor radiatoren en (CV) leidingen en is hittebestendig tot 180⁰C.

   Om te zorgen voor een goede hechting van de verf, is het belangrijk om te beginnen met een schone, droge, stof- en vetvrije ondergrond. Eventuele oude verflagen en roest moeten grondig worden verwijderd door te schuren met korrel P320 of een schuurpad. Oude roestplekken moeten worden behandeld met Avis roeststabiliserende primer. Bij onbehandelde radiatoren of buizen is het belangrijk om walshuid, roest en eventuele transportlak zeer grondig te verwijderen (reinheidsgraad Sa2.5 of ST3).

   Voor het gebruik van Avis Radiatorlak Aqua RAL 9016 moet de ondergrond schoon, droog, vet-, roest-, spanningsvrij en draagkrachtig zijn. Voorgelakte radiatoren en buizen moeten grondig worden ontvet en geschuurd met korrel P320. Eventuele roest- en/of beschadigde plekken moeten worden ontroest. Roer de Radiatorlak goed door voor gebruik en meng verschillende verpakkingen eerst met elkaar als je deze op hetzelfde oppervlak wilt gebruiken. Behandel de plekken met Radiatorlak en werk ze na droging af met Radiatorlak.

   Voor onbehandelde radiatoren en buizen is het belangrijk om eventuele walshuid, roest of beschermende transportlak grondig te verwijderen. Vervolgens moet het geheel worden behandeld met minimaal 2 lagen Radiatorlak.

   Je kunt Avis Radiatorlak Aqua RAL 9016 voordelig online kopen bij Gereedschapcentrum.

   Kleurdekking

   Dekkend

   Vlampunt

   100 °C

   Gebruik

   Binnen, Buiten

   Verfsoort

   Waterbasis (acryl)

   Toepassing op

   Radiatoren en verwarmingsbuizen

   Glansgraad

   Zijdeglans

   EAN

   8712576308429

   Artikelnummer

   360689

   Volume

   0.5 l

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.