usp1
usp2
usp3

Benning 44044120 TA 4 Magnetische houder voor multimeters en IT 101

Benning 44044120 TA 4 Magnetische houder voor multimeters en IT 101
adviesprijs
234,00
35,59

Verwachte leverdatum

08-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Benning 44044120 Meetgereedschap accessoires: Een gamechanger voor elke professional
      Stel je voor: je bent bezig met een belangrijke klus en je hebt je handen vol, maar je multimeter ligt net buiten handbereik... Lastig, toch? Enter de Benning 44044120 TA 4, een magneethouder waarmee jouw multimeter altijd binnen handbereik is! Deze robuuste, magnetische houder zorgt ervoor dat je multimeter veilig bevestigd kan worden aan schakelkasten, machines en soortgelijke metalen oppervlakken. Nooit meer onhandige situaties waarbij je je multimeter kwijt bent of om moet lopen om deze op te pakken. De Benning 44044120 is jouw betrouwbare partner die het werk net dat beetje efficiënter maakt. Of je nu een vakman bent die werkt met elektriciteit of een doe-het-zelver die zijn werkruimte georganiseerd wil houden, deze magneet houder, gepresenteerd als een essentieel accessoire voor meetgereedschap, verandert de manier waarop je werkt.

      Innovatief gereedschap voor veiligheid en duurzaamheid
      Jouw veiligheid staat voorop, zeker wanneer je werkt in een omgeving met elektrische componenten. De Benning 44044120 TA 4 onderstreept dit door een eenvoudige en toch effectieve oplossing te bieden. Dankzij zijn sterke magnetische bevestiging blijft je meetinstrument stevig op zijn plek, waardoor de kans op vallen of verliezen minimaliseert. Dit betekent niet alleen een langere levensduur voor je dierbare apparatuur, maar het draagt ook bij aan een veiligere werkomgeving. Duurzaamheid is een ander sleutelwoord wanneer we het hebben over de Benning 44044120. Deze magneethouder is ontworpen om de tand des tijds te weerstaan, zodat je keer op keer kunt rekenen op zijn betrouwbaarheid, of dat nu in een stoffige werkplaats is of op een grote bouwplaats.

      Een slimme keuze voor elke klusjesman
      Waarom zou je voor de Benning 44044120 TA 4 gaan? Nou, omdat je hiermee kiest voor gemak, efficiëntie en betrouwbaarheid. En waar anders dan in onze webshop kun je profiteren van geweldige deals voor dit soort innovatieve gereedschappen! Met ons altijd groeiende assortiment vind je precies wat je nodig hebt voor elke klus. Bovendien staan onze scherpe prijzen en snelle levering garant voor een online shopping ervaring die net zo bevredigend is als het moment dat je project succesvol is afgerond. En laten we onze vriendelijke service niet vergeten; wij staan altijd klaar om je te helpen met vragen of advies. Kiezen voor ons betekent kiezen voor een zorgeloze manier om je gereedschapskist uit te breiden én je projecten naar een hoger niveau te tillen.

      Type accessoire

      Overig

      Aantal stuks

      1

      EAN

      4014651441200

      Artikelnummer

      213945

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.