usp1
usp2
usp3

Bleko Chemie Rauwe Lijnolie 500 Ml

-image
6,49

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Rauwe lijnolie - Natuurlijk en milieuvriendelijk voor houtimpregnatie
   Ontdek de veelzijdigheid van Rauwe Lijnolie, nu beschikbaar voor jouw houtbewerkingsprojecten. Deze natuurlijke olie is perfect voor het impregneren van hout en het onderhouden van kwasten. Door zijn natuurlijke samenstelling is het een milieuvriendelijke keuze, minder belastend voor het milieu.

   Rauwe Lijnolie kenmerkt zich door zijn langzame droogtijd, waardoor het nooit volledig uithardt zoals gekookte lijnolie. Dit kan een voordeel zijn afhankelijk van het beoogde gebruik. Voor een snellere droging kun je siccatief toevoegen (1-5%).

   Je kunt Rauwe Lijnolie verdunnen met aromaatvrije verfverdunner of White Spirit terpentine voor een makkelijkere toepassing. Het is belangrijk om te weten dat er broeigevaar bestaat bij absorptie in poreuze materialen zoals doeken, lappen en kleding. Dit kan tot brandgevaar leiden. Zorg er daarom voor dat je doeken na gebruik altijd met water overgiet om dit risico te minimaliseren.

   Rauwe Lijnolie is een uitstekende keuze voor zowel professionals als doe-het-zelvers die een natuurlijke en duurzame oplossing zoeken voor houtbehandeling. Bestel jouw Rauwe Lijnolie nu en ervaar de voordelen van dit natuurlijke product in jouw volgende project.

   EAN

   8712457005065

   Artikelnummer

   352912

   Volume (product)

   0.5 l

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.