usp1
usp2
usp3

Bleko Chemie Zoutzuur (10%) 500 Ml

Bleko Chemie Zoutzuur (10%) 500 Ml
2,49

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Veilig gebruik van zoutzuur
   Zoutzuur, met een concentratie van minder dan 10% hydrochloric acid, is een effectief middel voor het verwijderen van cement- en kalkresten. Daarnaast kan deze zoutzuuroplossing worden ingezet als ontstopper, vooral in situaties waar alkalische ontstoppers niet effectief zijn. Het is echter een agressief product, dus het dragen van beschermende kleding is essentieel om veilig te werken.

   Voor gebruik dien je zoutzuur te verdunnen met water in een verhouding van 1:10 tot 1:20. Na gebruik van de oplossing is het belangrijk om het behandelde oppervlak goed na te spoelen met water. Wees voorzichtig met het vermengen van zoutzuur met alkalische ontstoppers, aangezien dit tot een heftige reactie kan leiden.

   Het is belangrijk om te benadrukken dat dit product uitsluitend bedoeld is voor professioneel gebruik. Als je zoutzuur nodig hebt voor jouw professionele schoonmaak- of onderhoudstaken, dan kun je dit product nu veilig bestellen bij Gereedschapcentrum. Zorg ervoor dat je altijd de veiligheidsrichtlijnen volgt bij het gebruik van dit krachtige reinigingsmiddel.

   Volume (product)

   0.5 l

   EAN

   8712457005164

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.