usp1
usp2
usp3

Bleko Kwastreiniger Acryl 0,5 Ltr

-image
3,19

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Bleko Kwastenreiniger Acryl

   Bleko Kwastenreiniger Acryl is ideaal voor het schoonmaken van kwasten die gebruikt worden bij het schilderen met acrylverf. Daarnaast is deze reiniger ook geschikt voor het reinigen van verfrollers.

   Wil je Bleko Kwastenreiniger Acryl online kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bestel nu Bleko Kwastenreiniger Acryl voordelig online. Deze reiniger is speciaal ontwikkeld om op een eenvoudige manier kwasten, penselen en verfrollers schoon te maken die gebruikt zijn voor watergedragen verven.

   Na het schoonmaken van je kwasten en penselen is het aan te raden om ze in een glazen pot met Bleko Lijnolie te bewaren. Lijnolie zorgt ervoor dat de haren van je kwasten zacht en soepel blijven. Bovendien heeft Lijnolie het voordeel dat het niet verdampt, waardoor je kwasten niet hard worden.

   Voor schilders is het belangrijk om te weten dat Bleko Kwastenreiniger Acryl ADR-vrij vervoerd en opgeslagen kan worden.

   Gebruik je als schilder ook wel eens terpentine, wasbenzine of aceton? Dan zijn Bleko ECO producten iets voor jou. Met de vloeistoffen uit de Bleko ECO lijn hoef je geen veiligheidskast meer te gebruiken. Deze producten zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar zorgen ook voor aanzienlijke kostenbesparingen.

   EAN

   8711418420145

   Artikelnummer

   360068

   Volume

   0.5 l

   1x Bleko 420001 kwastreiniger

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.