Cetabever Traplak Tr Zg Antislip - Blank - 2,5L

placeholder-product-media-alt-text-not-set
adviesprijs
99,00
77,17

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Wil je je trap een mooie én veilige uitstraling geven? Dan is CetaBever Traplak Antislip Transparant Zijdeglans Blank de perfecte keuze. Deze lak is niet alleen maximaal kras- en stootvast, maar beschermt ook tegen vlekken. Daarnaast zorgt de zijdeglans voor een prachtige uitstraling op de trap.

   Om te beginnen met het aanbrengen van de lak op een niet eerder behandelde ondergrond, is het belangrijk om de ondergrond eerst te reinigen en ontvetten met Alabastine verfreiniger. Vervolgens schuur je de ondergrond in de richting van de houtnerf met P150-P180 schuurpapier en maak je het stofvrij. Het is ook belangrijk om scherpe hoeken en randen af te ronden voor een optimale dekking. Eventuele kleine beschadigingen kunnen worden hersteld met een geschikte vuller zoals Alabastine kneedbaar hout. Vervolgens breng je 3 lagen CetaBever Traplak Antislip Transparant Zijdeglans Blank aan, waarbij je tussen de lagen schuurt met fijn schuurpapier en het oppervlak stofvrij maakt.

   Voor een eerder behandelde ondergrond gelden vergelijkbare stappen, waarbij je kale of beschadigde delen tot op het kale hout schuurt en behandelt als nieuw hout. Intacte lagen worden geschuurd met middelgrof schuurpapier korrelgrofte P220-P280 en stofvrij gemaakt. Ook hier kunnen eventuele kleine beschadigingen worden hersteld met een geschikte vuller. Vervolgens breng je 2 lagen CetaBever Traplak Antislip Transparant Zijdeglans Blank aan, waarbij je tussen de lagen opnieuw schuurt met fijn schuurpapier en het oppervlak stofvrij maakt.

   Een handige tip is om de treden om en om te lakken, zodat je nog op en neer over de trap kunt via de ongelakte of al opgedroogde treden. Markeer de treden waar je op kunt stappen met een stukje tape. Op deze manier zorg je ervoor dat de trap niet alleen mooi, maar ook veilig is voor gebruik.

   Vlampunt

   999

   Kleurnaam

   Clear

   Gewicht (Product)

   2.905 kg

   Gebruik

   Binnen

   Lengte (Product)

   16.5 cm

   Rendement per liter

   10 m²/l

   Verwerkingsmethode

   Viltroller, Kwast

   Hoogte (Product)

   15.7 cm

   Volume (product)

   2.5 l

   Verfsoort

   Waterbasis (acryl)

   Overschilderbaar na

   4 h

   Toepassing op

   Hout, Trappen

   Breedte (Product)

   19 cm

   Glansgraad

   Zijdeglans

   EAN

   8711113127714

   Signaalwoord

   Geen

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is