usp1
usp2
usp3

De Parel Eco Wasbenzine 1 Ltr

De Parel Eco Wasbenzine 1 Ltr
6,95

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   De Parel ECO Terpentine - jouw ideale verdunningsmiddel
   Als je op zoek bent naar een effectief verdunningsmiddel voor je terpentineverdunbare lakken, zoals alkydverf, dan is De Parel ECO Terpentine precies wat je nodig hebt. Je kunt het gebruiken voor verschillende soorten verf, waaronder grondverf, hoogglansverf, zijdeglansverf, vernis en menie. Het is speciaal ontwikkeld om jouw schilderwerkzaamheden makkelijker te maken.

   Wil je ook een krachtige reiniger en ontvetter? Kies dan voor De Parel ECO Wasbenzine. Deze is eenvoudig online te bestellen en biedt een voordelige oplossing voor het schoonmaken van oppervlakken. Let wel op, De Parel ECO Wasbenzine is minder geschikt als verdunner voor synthetische verf wanneer je deze wilt verspuiten met een HVLP of Airless spuitsysteem.

   Voor schilders is er nog een extra voordeel: De Parel ECO lijn is ADR-vrij, wat betekent dat je deze vloeistoffen niet in een speciale veiligheidskast hoeft te bewaren. Dit maakt De Parel ECO Wasbenzine niet alleen een milieubewuste keuze, maar het helpt je ook nog eens flink te besparen op de kosten van veiligheidsmaatregelen. Met De Parel ECO producten werk je dus veiliger, efficiënter en milieuvriendelijker.

   Volume (product)

   1 l

   EAN

   8711418025463

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.