usp1
usp2
usp3

DeWALT DWV9500 Draagrek voor TSTAK koffers voor DWV9* stofzuigers

DeWALT DWV9500 Draagrek voor TSTAK koffers voor DWV9* stofzuigers-image
39,59

Verwachte leverdatum

07-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   DeWALT DWV9500 Draagrek voor TSTAK koffers voor DWV9* stofzuigers

   Als professional in de bouw of industrie is het belangrijk om al je gereedschap en accessoires georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk te houden. Het DeWALT DWV9500 Draagrek is speciaal ontworpen om TSTAK koffers te dragen voor DWV9* stofzuigers. Dit draagrek is onderdeel van de Systainers & systeemkoffers familie van DeWALT en biedt een handige oplossing voor het vervoeren van je gereedschap.

   Het draagrek is stevig en duurzaam, waardoor het geschikt is voor intensief gebruik op de werkplek. Dankzij de slimme vormgeving kunnen TSTAK koffers stevig op het rek worden bevestigd, waardoor je ze gemakkelijk kunt meenemen naar verschillende locaties. Dit draagrek is compatibel met DWV9* stofzuigers en zorgt voor een georganiseerde en efficiënte manier van werken.

   Met het DeWALT DWV9500 Draagrek heb je al je benodigde gereedschap en accessoires binnen handbereik, waardoor je snel en effectief kunt werken. Het is een onmisbaar onderdeel van je uitrusting als professional en zorgt ervoor dat je altijd goed voorbereid bent op elke klus.

   EAN

   5035048467480

   Artikelnummer

   81486

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.