usp1
usp2
usp3

Dometic CoolPower EPS 817 Netspanningadapter - 230V

-image
123,49
112,29

Verwachte leverdatum

21-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Maak kennis met de Dometic CoolPower EPS 817: jouw ultieme koeloplossing
   Duik in de wereld van gemak met de Dometic CoolPower EPS 817 Netspanningadapter - een must-have voor iedereen die onderweg of thuis niet zonder een koel drankje kan. Stel je voor: je bent op avontuur in de buitenlucht, of misschien geniet je van een rustige tijd in je vakantiehuis. Maar, er schort iets - je koelbox kan niet aangesloten worden! Voer de Dometic CoolPower EPS 817 in, jouw redder in nood. Deze handige adapter zet 230V netstroom moeiteloos om naar 12V, waardoor je koelapparatuur perfect functioneert, waar je ook bent. Met een hoofdkleur van stijlvol grijs en compacte afmetingen - 6,4 centimeter hoog, 17 centimeter lang en 11,5 centimeter breed - is deze adapter niet alleen praktisch maar ook een lust voor het oog. Zonder wielen maar met een enorme portie veelzijdigheid, wordt de Dometic CoolPower jouw nieuwe onmisbare tool om jouw koelwaren altijd en overal op de juiste temperatuur te houden.

   Jouw betrouwbare partner voor koel blijven
   Veiligheid en duurzaamheid zijn twee kernwoorden als het gaat om de Dometic CoolPower EPS 817. Deze slimme netadapter zorgt niet alleen voor het comfort van gekoelde drankjes en voedsel tijdens je reizen, maar waarborgt ook dat dit op een veilige en betrouwbare wijze gebeurt. Het aansluiten van je thermo-elektrische 12V-koelapparatuur op 230V-netspanning was nog nooit zo zorgeloos. Door de betrouwbare omzetting van netstroom, ben je gegarandeerd van een gestage stroomvoorziening naar je koelbox, zonder onderbrekingen of veiligheidszorgen. Dit maakt de Dometic CoolPower niet alleen ideaal voor thuisgebruik, maar ook een betrouwbare partner voor gebruik in hotels, op campings of in vakantiehuisjes. Laat je niet meer beperken door locatie of de aansluitmogelijkheden van je koelapparatuur; met de Dometic CoolPower ben jij altijd klaar voor je volgende avontuur.

   Waarom dit jouw beste koop is bij ons
   Als het aankomt op de aanschaf van de Dometic CoolPower EPS 817, sta je bij ons aan het goede adres. Niet alleen bieden wij je dit essentiële stuk gereedschap voor een scherpe prijs, maar ook profiteer je van onze snelle levering. Vergeet dagenlang wachten op jouw online aankopen; bij ons heb je jouw nieuwe Dometic CoolPower supersnel in huis. Of je nu een gepassioneerde avonturier bent of simpelweg geniet van het gemak van een koel drankje binnen handbereik, onze webshop staat garant voor een vlotte en probleemloze winkelervaring. Voeg daar onze vriendelijke service aan toe, en je begrijpt waarom zoveel klanten ons verkiezen voor al hun benodigdheden. Kies voor gemak, kies voor betrouwbaarheid, kies voor de Dometic CoolPower EPS 817 bij ons.

   Werkt op

   Netstroom

   Inclusief wielen

   Nee

   Voltage

   12, 230

   EAN

   4015704252750

   Artikelnummer

   371848

   Lengte

   17 cm

   Breedte

   11.5 cm

   Hoogte

   6.4 cm

   Adapter 
   Stekker

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.