usp1
usp2
usp3

Dynaplus 0284.08.26001 Gevelschroef - Outdoor - TX20 - 4.0 x 60/30mm (200st)

Dynaplus 0284.08.26001 Gevelschroef - Outdoor - TX20 - 4.0 x 60/30mm (200st)
Highlight
adviesprijs
41,00
22,89

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Bijzondere kenmerken

   De schroef is zelfborend door de speciale diamond-point. Deze driehoek-vormige boorpunt zorgt voor maximale boorcapaciteit met behoud van een hoge uittrekwaarde voor het maken van een stevige verbinding. Je kunt hierdoor tot aan twee centimeter van de rand van de plank zonder voorboren inschroeven. Zonder het hout te splijten.

   De kleine cilinderkop zorgt voor een nette afwerking. Door deze cilinderkop wordt het inbrengen van spanning door de schroefkop in de houten plank voorkomen. Bij gebruik van platkop schroeven in gevelplanken of schuttingdelen kan de schroefkop als een soort wig werken waardoor er alsnog scheurvorming van de plank bij het schroefgat ontstaat als nadien het hout gaat drogen. Verder zorgt de kleine bronskleurige cilinderkop voor een nette afwerking op hout.

   De TX-drive maakt het inschroeven eenvoudig door een goede krachtoverbrenging van de bit op de schroef.

   De schroeven zijn gemaakt van gehard koolstofstaal en zijn door een uitgekiend na-hardingsproces niet alleen supersterk, maar ze zijn ook heel buigzaam. Hierdoor wordt de kans op afbreken geminimaliseerd; zowel tijdens het inschroeven als nadat de schroeven zijn verwerkt en de houten planken gaan werken.

   De gevelschroeven zijn voorzien van een bronskleurige Anti-Roest-coating. De coating is zeer roestbestending en hebben de allerhoogste corrosiviteitsklasse; C4. De organische AR-coating is opgebouwd uit drie dunne laagjes organische coating bovenop de elektrolytische zinklaag wat zorgt voor een zeer goede hechting. Mocht de coating toch licht beschadigd raken bij het inschroeven? Geen probleem; de coating kan kleine beschadigingen zelf herstellen waardoor de AR-coating een permanente corrosiebescherming biedt aan de schroeven.

   Specificaties

   Inhoud: 200 stuks
   Verpakking: karton+zichtvenster
   Bewerking: AR-coating C4
   Materiaal: staal
   Schroef (aandrijving): TX-20
   Diameter: 4.0 mm
   Uitvoering: deeldraad
   Lengte: 60/30 mm
   Schroef (model kop): cilinderkop
   Kleur: brons

   Type schroef

   Gevelschroef

   Schroefdraad

   Deeldraad

   Diameter

   4

   Aantal stuks

   200

   Toepassing op

   Gevels

   Aandrijving

   TX20

   Materiaal

   Staal

   Lengte schroef

   60 mm

   EAN

   8712811015723

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.