usp1
usp2
usp3

Einhell GC-MM 52 I AS Benzine Multitool - 4-in-1

Einhell GC-MM 52 I AS Benzine Multitool - 4-in-1
adviesprijs
279,00
275,39

Verwachte leverdatum

17-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Einhell 3436555 Versatool: Het Zwitserse zakmes onder de tuingereedschappen
      Ontmoet jouw nieuwe tuinmaatje: de Einhell GC-MM 52 I AS Benzine Multitool - de 4-in-1 oplossing die jouw tuinroutine gaat transformeren. Of je nu takken wil snoeien, de heg wil bijwerken, het gazon wil aanpakken, of juist die wildgroei wil trimmen; deze multitool staat klaar om het klusje te klaren. Aangedreven door een krachtige, trillingsarme 1500 W tweetaktmotor, laat de Einhell Versatool je nooit in de steek. Met een motor die gestabiliseerd wordt door digitale ontsteking, kun jij je concentreren op de taak zonder zorgen over inconsistenties in vermogen. Het gemak dient de mens, en dat is hier goed begrepen: alle essentiële bedieningselementen bevinden zich binnen handbereik op de handgreep. De lange aluminium geleidesteel en handige schouderriem, uitgerust met een snelsluiting, maken langdurig werken comfortabel zonder dat vermoeidheid de overhand krijgt. Met de meegeleverde 3T mes, een dubbele lijnspoel met automatische toevoer, een hoogwaardig OREGON zwaard en ketting, en lasergesneden diamantgeslepen staalbladen voor de heggenschaar, is kwaliteit gegarandeerd. Plus, dankzij de automatische kettingsmering en kantelbaar heggenschaarblad, is gebruiksgemak een feit. En als kers op de taart, de "split-shaft" geleidesteel maakt vervoeren en opbergen een fluitje van een cent.

      Tuinieren met een gerust hart
      Veiligheid en duurzaamheid zijn twee pijlers waar de Einhell GC-MM 52 I AS Benzine Multitool met trots op rust. Met automatische kettingsmering hoef je je geen zorgen te maken over de levensduur van je kettingzaagunit; deze is altijd gesmeerd en klaar voor actie. Het unieke aan dit model is de evenwichtige balans tussen kracht en controle – essentieel voor zowel het welzijn van de gebruiker als de levensduur van de tool. Door de geavanceerde motortechnologie en de robuuste bouw van deze multitool, kun je rekenen op een betrouwbare partner die seizoen na seizoen blijft presteren. De kantelbare functie van het heggenschaarblad biedt je de flexibiliteit om onder diverse hoeken te werken, wat onmisbaar is voor het veilig snoeien van heggen en struiken. Veiligheid staat voorop, en precies daarom zijn alle bedieningselementen ontworpen voor intuïtief en foutloos gebruik, terwijl de schouderriem zorgt dat je lichaam niet overbelast raakt tijdens lange werksessies.

      Bij ons zit je gebakken: Snelle service en een ruime keuze
      Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar bij ons vind je alles wat je hart begeert voor je tuin- en klusavonturen. De Einhell GC-MM 52 I AS Benzine Multitool - 4-in-1 is slechts het begin. Wij onderscheiden ons met snelle levering en een groot assortiment, waardoor jij nooit lang hoeft te wachten op jouw nieuwste aanwinst. Of het nu gaat om innovatie, gebruiksgemak, of gewoon het hebben van de juiste tool voor de job, wij hebben wat je zoekt. En dat steeds tegen scherpe prijzen. Maar wat ons echt bijzonder maakt, is onze vriendelijke service. Wij begrijpen dat klussen en tuinieren vraagt om meer dan alleen gereedschap; het vraagt om een betrouwbare partner die naast je staat. Wanneer je kiest voor de Einhell GC-MM 52 I AS Benzine Multitool via onze webshop, stap je in een wereld van gemak, kwaliteit, en support. Jouw tuinprojecten waren nog nooit zo eenvoudig en aangenaam!

      EAN

      4006825641684

      1x Multitool geleidesteel
      1x Trimmer met mes module
      1x Trimmer met draad module
      1x Heggenschaarmodule
      1x Kettingzaagmodule
      1x Draagriem
      1x Handleiding

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.