usp1
usp2
usp3

Eurom EK5000 Wall Werkplaatskachel - 5000W / 400V

Eurom EK5000 Wall Werkplaatskachel - 5000W / 400V
adviesprijs
385,00
287,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Warmte waar je blij van wordt: EUROM EK5000 Wall Werkplaatskachels
      Word je ook zo moe van die rillingen over je rug tijdens het klussen? Met de Eurom EK5000 Wall Werkplaatskachel is dat verleden tijd! Deze stoere krachtpatser kleedt niet alleen je werkplaats aan met zijn robuuste, metalen design, maar zorgt ook nog eens voor een aangenaam warme omgeving. Met een imposant vermogen van 5000 Watt, is deze hangende kachel een echte lifesaver op koude dagen. Hij hangt graag voor je aan de muur, met een hoogte van 350 mm, lengte van 500 mm, en breedte van 275 mm, verdeelt hij de warmte gelijkmatig over een ruimte tot maar liefst 190 vierkante meter. De IP24-classificatie maakt hem bovendien spatwaterdicht, dus ook op vochtige dagen houdt hij stand. Kortom, de Eurom EK5000 Wall: een onmisbare kameraad in elke werkplaats.

      Veilig en vertrouwd, elke dag weer
      Je nieuwe beste vriend in de werkplaats kent zijn grenzen. Met de ingebouwde overhittingsbeveiliging, heb je er niet alleen een krachtige, maar ook een betrouwbare helper bij. Ben je druk in de weer en vergeet je de tijd? Geen zorgen, de Eurom EK5000 is uitgerust met een handige timer. Stel ‘m in en ga ongestoord verder met je klusjes, terwijl de Eurom op de achtergrond zorgt voor een constant behaaglijke temperatuur, afgestemd op jouw voorkeur dankzij de ingebouwde thermostaat. Het is geruststellend om te weten dat je, dankzij de solide, metalen constructie en slimme veiligheidsfeatures, altijd kunt rekenen op een veilige en warme werkplek.

      Haal het beste in huis - met gemak en zonder gedoe
      Wat maakt het kiezen voor deze werkplaatskachel nog aantrekkelijker? Precies, onze scherpe prijzen en snelle levering! Bij ons ben je niet alleen verzekerd van een uiterst competitief aanbod, maar zorgen we er ook voor dat jouw Eurom EK5000 snel en met een glimlach aan je deur wordt geleverd. Groot assortiment? Check! Vriendelijke service die je vragen beantwoordt en je helpt de juiste keuze te maken? Dubbelcheck! Wacht niet langer en zorg ervoor dat jouw werkplaats ook in de koudere maanden een warme en uitnodigende plek blijft, zonder dat je daar diep voor in de buidel hoeft te tasten.

      Gewicht (Product)

      8.2 kg

      Breedte (Product)

      275 mm

      Voltage

      400

      Snoerlengte (meting)

      1.5 m

      Bereik

      190 m²

      Verwarmend vermogen

      5000 W

      Model

      Hangend

      Lengte (Product)

      500 mm

      Opgenomen vermogen

      5000 W

      Overhittingsbeveiliging

      Ja

      Materiaal

      Metaal

      Hoogte (Product)

      350 mm

      Plaatsing

      Hangend

      Timer

      Ja

      IP waarde

      IP24

      Thermostaat

      Ja

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      8713415332261

      1x Eurom EK5000 Wall Werkplaatskachel
      1x Wandbeugel

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.