usp1
usp2
usp3

Eurom Mon Soleil 800 Wi-Fi infrarood plafondkachel - 800W - 18kg

Eurom Mon Soleil 800 Wi-Fi infrarood plafondkachel - 800W - 18kg
adviesprijs
679,00
404,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Warmte in stijl met de Eurom Mon Soleil 800 Wi-Fi infrarood plafondkachel
      Stel je voor: je zit lekker thuis, maar buiten is het ijzig koud. Hoe heerlijk zou het zijn als je met één druk op de knop je woonkamer verandert in een warme oase? Met de Eurom Mon Soleil 800 Wi-Fi infrarood plafondkachel is dit niet langer een fantasie. Deze stijlvolle, frameloze kachel, die je simpelweg aan het plafond monteert, is jouw nieuwe beste vriend tegen de kou. Met een vermogen van 800 Watt verspreidt hij op efficiënte wijze warmte door de ruimte, zonder dat je een groot, log apparaat in het zicht hebt. Regel de temperatuur gemakkelijk via de externe thermostaat of nog leuker: met de gratis Eurom Smart app. Zo bepaal je zelf de sfeer vanuit je luie stoel of zelfs als je niet thuis bent. Dit infrarood paneel heeft alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en warm huis, inclusief een betrouwbare overhittingsbeveiliging en een handige afstandsbediening. Duik in het tijdperk van slim verwarmen met de Eurom Mon Soleil 800.

      Veilig en duurzaam genieten van warmte
      Veiligheid en duurzaamheid gaan hand in hand als het aankomt op de Eurom Mon Soleil 800. Deze plafondkachel is niet alleen ontworpen om er strak uit te zien, maar ook met jouw veiligheid in gedachten. Een ingebouwde overhittingsbeveiliging zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van jouw warme omgeving, zonder nachtmerries over mogelijke ongelukken. Bovendien, met een IP-waarde van IP44, is dit apparaat bestand tegen spatwater, waardoor het ook in vochtigere ruimtes zoals een badkamer gebruikt kan worden. Dus chill, relax, en weet dat je bent beschermd tegen de elementen, zowel van buiten als die van het apparaat zelf. Dit alles terwijl het apparaat super energiezuinig is. Met het lage verbruik van 800 Watt weet je dat je bijdraagt aan een groenere planeet. De Eurom Mon Soleil infrarood paneel combineert comfort, veiligheid, en milieubewustzijn in één.

      Waarom je niet meer verder hoeft te zoeken
      Nu je weet hoe geweldig de Eurom Mon Soleil 800 Wi-Fi is, vraag je je misschien af waarom je hem zou moeten kopen in onze webshop. Het antwoord is simpel: wij snappen wat jij belangrijk vindt. Snelle levering, zodat je niet in de kou zit te wachten op je nieuwe verwarmingsoplossing. Ons assortiment is zo groot, dat het bijna lijkt alsof je een keuze hebt uit de gereedschapskist van een professional. Maar maak je geen zorgen, we bieden deze prachtige kachel tegen scherpe prijzen aan. We zijn er om je te helpen met vragen en advies, omdat we net zo enthousiast zijn over onze producten als jij. Dus, waar wacht je nog op? Stap in de wereld van comfortabel en slim verwarmen en laat die koude dagen maar komen.

      Werkt op

      Netstroom

      Gewicht (Product)

      18 kg

      Display

      Ja

      Opgenomen vermogen

      800 W

      Afstandsbediening

      Ja

      Snoerlengte (meting)

      1.9 m

      Model

      Hangend

      IP waarde

      IP44

      Breedte (Product)

      68.5 cm

      Overhittingsbeveiliging

      Ja

      Lengte (Product)

      123 cm

      Verwarmend vermogen

      800 W

      Materiaal

      Metaal

      Video

      https://www.youtube.com/watch?v=VdYdYCzb94U

      Plaatsing

      Hangend

      Timer

      Ja

      Thermostaat

      Ja

      EAN

      8713415361872

      Artikelnummer

      218153

      1x Eurom Mon Soleil 800 Wi-Fi Infrarood paneel

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.