Eurom THG 14000 RVS Staande gas terrasverwarmer - 14000W - 800 x 455 x 2200mm

placeholder-product-media-alt-text-not-set
placeholder-product-media-alt-text-not-set
placeholder-product-media-alt-text-not-set
placeholder-product-media-alt-text-not-set
placeholder-product-media-alt-text-not-set
adviesprijs
275,00
149,00

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  Let op, dit is de Nederlandse variant. Dit model kan enkel en alleen in Nederland verkocht worden i.v.m. de lokale wetgeving!

   De Eurom THG14000 RVS is een zeer complete, krachtige terrasverwarmer op gas. Dankzij een ingebouwde omvalbeveiliging welke de heater uitschakelt wanneer deze omvalt en een oververhittingsbeveiliging, is deze heater zeer veilig in het gebruik. Ook dankzij de ingebouwde elektronische ontsteking is hij gemakkelijk te bedienen. Ideaal voor tuinfeesten en tent party's.
   In Nederland hebben wij helaas geen mooi weer garantie met zwoele, warme zomeravonden. Gelukkig biedt een terrasheater uitkomst en kan je met een terrasstraler tot in de late uurtjes genieten van het leven buiten. Deze staande heater van Eurom is ideaal wanneer je op zoek bent naar een heater die je op iedere gewenste plek in de tuin of op het terras kunt plaatsen. De Eurom THG14000 werkt namelijk op propaan- of butaangas. Je hebt dus geen elektriciteit nodig om te kunnen genieten van een comfortabele warmte.
   Het voordeel van deze patioheater is dat deze is voorzien van wieltjes. Op het moment dat je de terrasverwarmer ergens anders wilt neerzetten, kun je deze eenvoudig naar een andere plek rijden. De Eurom THG14000 heeft een capaciteit van 5.000 tot 14.000 watt en heeft een verbruik van 450 tot 870 gram per uur. Met de heater kan je een omgeving van maximaal honderd vierkante meter aangenaam verwarmen.

   Verwarmend vermogen

   14000 W

   Opgenomen vermogen

   14000 W

   Omvalbeveiliging

   Ja

   Plaatsing

   Staand

   Bereik

   100 m²

   Kleurnaam

   Zilver

   Verstelbaar

   Nee

   Materiaal

   Staal

   Model

   Staand

   EAN

   8713415324051

   1x Eurom THG 14000 RVS Terrasverwarmer
   1x Drukregelaar
   1x Gasslang

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is