usp1
usp2
usp3

Felco F.211-40 Takkenschaar - 40cm

Felco F.211-40 Takkenschaar - 40cm
74,49
69,00

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Maak kennis met jouw nieuwe beste vriend: de Felco F.211-40 Takkenschaar
   Stel je voor: je bent in de tuin bezig en komt die ene, net iets te dikke tak tegen waar je gewone schaar zich simpelweg geen weg doorheen kan banen. Frustrerend, toch? Maak daarom kennis met de Felco F.211-40 Takkenschaar - jouw redder in nood voor dit soort klussen. Deze krachtpatser heeft een lengte van 40 centimeter en een schaarlengte van maar liefst 400 millimeter, waardoor geen enkele tak een uitdaging meer vormt. Zijn unieke trekkende snijkop laat je tot 35 millimeter dikke takken met gemak doorhalen, terwijl de breedte van het product (7,5 centimeter) ervoor zorgt dat je altijd grip en controle behoudt. En dat allemaal zonder dat je handen moe worden! Dit is niet zomaar een gereedschap, maar een verlengstuk van jouw tuinierskills.

   Veiligheid en duurzaamheid in één stevige knip
   Bij de Felco F.211-40 staan veiligheid en duurzaamheid voorop. Deze takkenschaar is niet alleen een monster in het doorknippen van die lastige takken, maar hij is ook gebouwd om dat op de meest duurzame en veilige manier te doen. Zijn ergonomisch ontworpen handgrepen liggen niet alleen prettig in de hand, maar zorgen er ook voor dat je met precisie kunt knippen zonder risico op blessures. De betrouwbaarheid van dit Zwitserse ontwerp zorgt ervoor dat je op lange termijn kunt genieten van zijn diensten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over slijtage of defecten. De Felco F.211-40 staat niet alleen voor kracht; het staat voor veilige, duurzame kracht.

   Waarom je deze topper bij ons wilt scoren
   Het zit ‘m niet alleen in het hebben van het juiste gereedschap, maar ook waar je dit pareltje vandaan haalt. Bij ons geniet je van een snelle levering, waardoor je niet dagen hoeft te wachten om die tuin weer aan te pakken. Gecombineerd met onze scherpe prijzen krijg je waar voor je geld én dat stukje extra service waar je blij van wordt. Wij staan niet alleen garant voor een groot assortiment waar je u tegen zegt, maar ook voor een vriendelijke service. Heb je vragen over de Felco F.211-40 Takkenschaar of kunnen we je ergens anders mee helpen? Wij staan voor je klaar. Dit is online winkelen, maar dan met een persoonlijke touch.

   Gewicht (Product)

   0.715 kg

   Schaarlengte

   400 mm

   Maximale takdikte

   35 mm

   Lengte (Product)

   40 cm

   Breedte (Product)

   7.5 cm

   EAN

   0783929102009

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.