usp1
usp2
usp3

Felco F.22 Bypass takkenschaar - 45mm

Felco F.22 Bypass takkenschaar - 45mm
adviesprijs
236,00
222,09

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Felco F.22 Takkenschaar: een krachtpatser in jouw tuin
   Zoek je een stevige kompaan voor het zwaardere snoeiwerk? Dan is de Felco F.22 Bypass takkenschaar jouw ultieme gereedschap. Met een indrukwekkende lengte van 84 centimeter en een vermogen om takken tot 45 millimeter dik door te knippen, is dit krachtige stuk gereedschap ontworpen voor de serieuze tuinliefhebber. Of je nu een professionele hovenier bent of een enthousiaste hobbyist, deze takkenschaar biedt een ongeëvenaarde precisie en gemak. Met zijn robuuste bouw en een breedte van 19 centimeter, ligt de Felco F.22 niet alleen goed in de hand, maar levert ook opmerkelijke prestaties bij elke knip. De bypass snijmethode zorgt ervoor dat je gladde en schone snedes kunt maken, waardoor de gezondheid van jouw planten wordt bevorderd.

   Veiligheid en duurzaamheid voorop
   Veiligheid en duurzaamheid staan hoog in het vaandel bij de Felco F.22 Bypass takkenschaar. Dit gereedschap is ontworpen om niet alleen duurzaam te zijn, maar ook om een veilige gebruikservaring te bieden. De ergonomisch ontworpen handgrepen zorgen voor een comfortabele grip, wat essentieel is bij gereedschap dat bedoeld is voor het zwaardere werk. Daarnaast draagt het ontwerp van de takkenschaar bij aan de levensduur ervan, waardoor je verzekerd bent van jarenlang betrouwbaar gebruik. Of je nu regelmatig grote takken moet snoeien of sporadisch intensieve snoeiwerkzaamheden hebt, de Felco F.22 is de betrouwbare partner die je nodig hebt voor elke klus, groot of klein. Met deze takkenschaar investeer je dus niet alleen in een hulpmiddel voor vandaag, maar ook in de toekomst van jouw tuin.

   Ontdek de voordelen van bestellen bij ons
   Kiezen voor de Felco F.22 Bypass takkenschaar via onze webshop is kiezen voor gemak, snelheid en service. Allereerst geniet je van een snelle levering waardoor je niet lang hoeft te wachten om je tuin onder handen te nemen met dit topgereedschap. Daarnaast profiteer je van scherpe prijzen, waardoor je altijd zeker bent van de beste deal. Maar dat is nog niet alles: onze webshop wordt geroemd om zijn vriendelijke service. Heb je dus vragen over de Felco F.22 of over een van de vele andere producten in ons uitgebreide assortiment, dan staan onze deskundige medewerkers voor je klaar om je te ondersteunen. Kortom, met de Felco F.22 uit onze webshop investeer je niet alleen in topgereedschap voor je tuin, maar ook in een aangename winkelervaring waar je van op aan kan.

   Maximale takdikte

   45 mm

   Gewicht (Product)

   1.98 kg

   Lengte (Product)

   84 cm

   Breedte (Product)

   19 cm

   EAN

   0783929100227

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.