usp1
usp2
usp3

Felco F.910 Snoeischaar holster

Felco F.910 Snoeischaar holster
Felco F.910 Snoeischaar holster
Felco F.910 Snoeischaar holster
Felco F.910 Snoeischaar holster
Felco F.910 Snoeischaar holster
Felco F.910 Snoeischaar holster
Felco F.910 Snoeischaar holster
25,89

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de veelzijdige Felco F.910 Snoeischaar holster
   Als tuinliefhebber weet je dat efficiëntie en zorg voor je gereedschap hand in hand gaan. De Felco F.910 Snoeischaar holster is jouw onmisbare partner in dit streven. Vervaardigd uit hoogwaardig leder biedt deze holster niet alleen flexibiliteit tijdens je tuinwerkzaamheden, maar ook het noodzakelijke comfort en duurzaamheid. Dankzij de universele clip kan de holster gemakkelijk over elke riem worden geschoven of zelfs aan je broekzak worden bevestigd. Ideaal voor als je flexibel wilt zijn in de tuin zonder concessies te doen aan functionaliteit. De universele pasvorm zorgt ervoor dat snoeischaren van Felco perfect passen. Bovendien, door je snoeischaar in deze holster te bewaren, blijven de messen beschermd en scherp. Met een hoogte van 3 centimeter, lengte van 28 centimeter, en breedte van 12 centimeter, combineert de Felco F.910 mobiliteit met praktische bruikbaarheid, zodat je je volledig op je tuin kunt focussen.

   Veiligheid en duurzaamheid in één design
   Met de Felco F.910 Snoeischaar holster investeer je niet alleen in de levensduur van je snoeischaar, maar ook in je eigen veiligheid en comfort. De lederen constructie is slijtvast en staat garant voor jarenlang gebruik. Door je snoeischaar veilig opgeborgen te houden wanneer deze niet in gebruik is, voorkom je ongelukken en tegelijkertijd houd je de messen scherp en klaar voor de volgende snoeibeurt. Het ontwerp is met zorg ontworpen om zowel praktisch als duurzaam te zijn, waarbij de essentie van betrouwbaar tuinieren centraal staat. Geen onnodige slijtage of onvoorziene schades meer – deze holster beschermt jouw waardevolle gereedschap op alle fronten. Laat je niet meer belemmeren door zorgen over veiligheid of duurzaamheid; de Felco F.910 biedt de perfecte oplossing voor elke tuinier die zijn gereedschap serieus neemt.

   Waar de online shop uitblinkt
   De Felco F.910 Snoeischaar holster bestellen bij onze webshop betekent kiezen voor gemak, kwaliteit en service. Door ons uitgebreide assortiment ben je verzekerd van het vinden van de juiste gereedschappen die passen bij jouw tuinwerkzaamheden. Bovendien profiteer je van scherpe prijzen zonder in te leveren op de kwaliteit of duurzaamheid van je aankoop. Onze belofte van snelle levering zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk weer aan de slag kunt gaan, ondersteund door de nieuwste en beste tuinaccessoires. Dankzij onze vriendelijke service kun je altijd rekenen op deskundig advies en ondersteuning bij je keuze. Zet de volgende stap in efficiënt en zorgeloos tuinieren met de aanschaf van de Felco F.910 Snoeischaar holster en ervaar zelf het verschil dat onze webshop maakt in het aanbieden van kwaliteit en gemak.

   Gewicht (Product)

   130 g

   Lengte (Product)

   28 cm

   Hoogte (Product)

   3 cm

   Breedte (Product)

   12 cm

   EAN

   0783929400679

   1x lus en clip voor bevestiging aan riem

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.