usp1
usp2
usp3

Festool CLEANTEC CTL 36 E AC-LHS Bouwstofzuiger

Festool CLEANTEC CTL 36 E AC-LHS Bouwstofzuiger-image

Uitvoering

adviesprijs
1.067,00
1.059,49

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Festool CLEANTEC CTL 36 E AC-LHS Bouwstofzuiger: een revolutie in schoonmaken
   Ben je op zoek naar een bouwstofzuiger die alles aankan? Maak kennis met de Festool CLEANTEC CTL 36 E AC-LHS. Dit is niet zomaar een stofzuiger; het is jouw trouwe partner op de werkplek. Met een krachtig opgenomen vermogen van 1200 Watt en een indrukwekkende luchtverplaatsing van 3900 liter per minuut, houdt deze machine je werkomgeving moeiteloos schoon. De tank van 36 liter zorgt ervoor dat je lang kunt doorwerken zonder te hoeven legen. Geschikt voor zowel nat- als droogzuigen, is deze stofzuiger van Festool onmisbaar voor de professional. Zijn compacte afmetingen - 630 mm lengte, 365 mm breedte, en 596 mm hoogte - maken hem bovendien gemakkelijk te transporteren. En met een normaal geluidsniveau is het werken in bewoonde omgevingen geen probleem. Kortom, de Festool CLEANTEC CTL 36 E AC-LHS is dé keuze voor efficiëntie en gemak op de werkplaats.

   Schoon werk, veilig gevoel
   Een gezonde werkomgeving is cruciaal, en de Festool CLEANTEC CTL 36 E AC-LHS draagt hier optimaal aan bij. Dankzij de stofklasse L-certificering, weet je zeker dat zelfs stof effectief en veilig wordt opgevangen, waardoor je gezondheid beschermd blijft. Het gebruik van stofzakken maakt het mogelijk om het stof veilig en hygiënisch af te voeren, zonder blootstelling aan schadelijke deeltjes. Deze bouwstofzuiger is niet alleen een krachtpatser in het schoonmaken, maar ook een duurzame keuze dankzij de betrouwbare elektrische motor. Of je nu nat of droog vuil op moet ruimen, deze machine staat garant voor een schoon resultaat. Met de Festool CLEANTEC CTL 36 E AC-LHS investeer je niet alleen in schoonheid, maar ook in de veiligheid en duurzaamheid van jouw werkplaats.

   Omdat je het beste verdient
   Waarom zou je de Festool CLEANTEC CTL 36 E AC-LHS bij ons kopen? Omdat wij, net als jij, alleen het beste willen. Bij ons profiteer je van snelle levering, zodat je niet lang hoeft te wachten om met je nieuwe bouwstofzuiger aan de slag te kunnen. Ons brede assortiment betekent dat je altijd vindt wat je nodig hebt - of het nu gaat om een specifieke tool of accessoires voor je Festool stofzuiger. Bovendien staan wij garant voor scherpe prijzen, zodat je slim kunt investeren in de kwaliteit die jouw werk naar een hoger niveau tilt. En heb je vragen of advies nodig? Onze vriendelijke service staat klaar om je te helpen de juiste keuzes te maken. Kies voor gemak, kies voor kwaliteit, kies voor ons.

   Werkt op

   Netstroom

   Type stofopvang

   Stofzak

   Tank inhoud

   36 l

   Stofklasse

   L-klasse

   Type stofzuiger

   Nat- / Droogzuiger

   Snoerlengte (meting)

   7.5 m

   Luchtverplaatsing

   3900 l/min

   Maximaal geluidsniveau

   Normaal - 60 of meer dB

   Opgenomen vermogen

   1200 W

   Nat & droog zuigen

   Ja

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   4014549283141

   Artikelnummer

   324234

   Hoogte (Product)

   596 mm

   Gewicht (Product)

   14.8 kg

   Lengte (Product)

   630 mm

   Breedte (Product)

   365 mm

   1x Festool CLEANTEC CTL 36 E AC-LHS Bouwstofzuiger
   1x Festool Afsluitschuif CleanComfort
   1x Festool Afvalzak
   1x Festool Afzuigslang knikbestendig D 36x3,5-AS/KS/B/LHS 225
   1x Festool High performance standaard filter
   1x Festool SELFCLEAN-filterzak

  Documenten

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.