usp1
usp2
usp3

Festool PH 2-50 CENTRO/2 Bit - PH2 - 50mm

Festool PH 2-50 CENTRO/2 Bit - PH2 - 50mm
20,39

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool PH 2-50 CENTRO/2 Bit - Jouw veelzijdige partner in schroefwerkzaamheden

      Als professional weet je dat precisie en betrouwbaarheid sleutelwoorden zijn in jouw vak. Met de Festool PH 2-50 CENTRO/2 bit haal je een veelzijdige partner in huis voor een breed scala aan montagewerkzaamheden. Of je nu meubels en keukens monteert, beslagen, achterwanden of plinten bevestigt, deuren en vensters installeert, of schroefwerkzaamheden in hout, metaal en kunststof uitvoert, deze bit staat voor je klaar.

      Ook voor het bouwen van omheiningen, pergola's, carports en afdaken, of het maken van houten onderconstructies is de Festool PH 2-50 CENTRO/2 bit uiterst geschikt. Zijn PH2 aandrijving zorgt voor een stevige grip op de schroef, waardoor je efficiënt en zonder slippen kunt werken.

      Deze bit is speciaal ontworpen om naadloos te passen op alle Festool accuschroefboormachines met CENTROTEC-aansluiting. Dit zorgt voor een snelle bitwissel en een compacte, gebalanceerde tool die het werk lichter en comfortabeler maakt.

      Verpakt in een handige blister, is de Festool PH 2-50 CENTRO/2 bit niet alleen goed beschermd, maar ook makkelijk te vinden in je gereedschapskist of -tas. En met Festool's service all-inclusive, die nu nieuw en vast verbonden is aan elk Festool-gereedschap, kun je rekenen op uitgebreide ondersteuning en gemoedsrust.

      Ontdek zelf de kwaliteit en veelzijdigheid van de Festool PH 2-50 CENTRO/2 bit, met een lengte van 50mm, en maak je klussen succesvoller dan ooit. Festool, bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige gereedschappen, bevestigt met dit product wederom zijn reputatie in de markt.

      Lengte bit

      50 mm

      Maat bit

      PH2

      Aandrijving

      PH2

      Maat kruiskop

      PH2

      EAN

      4014549351789

      Artikelnummer

      323758

      Lengte (Product)

      50 mm

      1x Festool PH 2-50 Bit

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.