usp1
usp2
usp3

Festool PZ 3-50 CENTRO/2 Bit - PZ3 - 50mm

Festool PZ 3-50 CENTRO/2 Bit - PZ3 - 50mm-image
20,39

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Festool PZ 3-50 CENTRO/2 Bit - Onmisbaar voor professioneel schroefwerk

   Als vakman weet je hoe belangrijk het is om voor elke klus het juiste gereedschap te hebben. De Festool PZ 3-50 CENTRO/2 bit is daarom een essentiële aanvulling op je uitrusting. Deze bit is speciaal ontworpen voor een breed scala aan toepassingen, waaronder meubel- en keukenmontage, het bevestigen van beslagen, achterwanden en plinten, en het monteren van deuren en vensters. Of je nu werkt met hout, metaal of kunststof, deze bit helpt je bij het realiseren van een nauwkeurige en efficiënte afwerking.

   Deze handige bit is niet alleen perfect voor het bouwen van omheiningen, pergola's, carports en afdaken, maar ook voor het maken van houten onderconstructies. Zijn veelzijdigheid maakt hem geschikt voor zowel eenvoudige als complexe projecten. De bit is specifiek passend voor alle Festool accuschroefboormachines met CENTROTEC-aansluiting, wat zorgt voor een snelle en gemakkelijke bitwissel.

   Bij aankoop van deze bit profiteer je ook van Festool's service all-inclusive aanbod, waarmee je verzekerd bent van een uitstekende ondersteuning en service gedurende de levensduur van het product. Dit toont de toewijding van Festool aan kwaliteit en klanttevredenheid.

   De Festool PZ 3-50 CENTRO/2 bit wordt geleverd in een handige blisterverpakking, waardoor hij goed beschermd is tijdens transport en opslag. De bit heeft een lengte van 50 millimeter en is uitgevoerd in maat PZ3, wat hem geschikt maakt voor schroeven met een kruiskop van dezelfde maat. Met een gewicht van slechts 320 gram is deze bit licht en makkelijk mee te nemen naar verschillende werklocaties.

   Kies voor de Festool PZ 3-50 CENTRO/2 bit en ervaar het gemak en de efficiëntie die deze kwaliteitsbit je biedt bij al je schroefwerkzaamheden.

   Maat bit

   PZ3

   Aandrijving

   PZ3

   Soort bit

   PZ

   Lengte bit

   50 mm

   Maat kruiskop

   PZ3

   EAN

   4014549351765

   Artikelnummer

   323762

   Lengte (Product)

   50 mm

   1x Festool PZ 3-50 Bit

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.