usp1
usp2
usp3

Flamant Samplepot 125Ml 236 Peacock

-image
-image
-image
Flamant Samplepot 125Ml 236 Peacock-image
Flamant Samplepot 125Ml 236 Peacock-image
9,00

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek Flamant 236 Peacock Verf

   Flamant 236 Peacock is een bijzondere verfkleur die je kunt aanschaffen bij Gereedschapcentrum, waar alle 128 unieke kleuren van Flamant beschikbaar zijn. Deze verf is ideaal voor zowel muren als houtwerk en staat bekend om zijn authentieke tinten die zowel binnen als buiten toegepast kunnen worden. Elke kleur vertelt een eigen verhaal en samen vormen ze een harmonieus palet dat in elke stijl past.

   De originele Flamant 236 Peacock verf garandeert 100% kleurechtheid en biedt naast een mooie afwerking ook duurzaamheid door kras- en slijtvastheid. Een opmerkelijke eigenschap van deze verf is de Air Care technologie, die de lucht in binnenruimtes zuivert. Dit effect start direct na het aanbrengen en kan tot 20 jaar aanhouden.

   Er zijn vier kwaliteiten beschikbaar: Wall Matt, Lack Matt, Wall & Wood Satin en Wall Primer. Wall Matt zorgt voor een mineraal en poederachtig effect op muren en plafonds, terwijl Lack Matt een matte afwerking biedt die harmonieert met binnenhoutwerk. Wood & Satin heeft een zijdeglans en is geschikt voor diverse oppervlakken, inclusief meubels en badkamers. De Wall Primer is speciaal ontwikkeld als voorbehandeling voor nieuwe muren.

   De verschillende verfsoorten hebben eigen kenmerken zoals verbruik per vierkante meter, glansgraad en droogtijden. Het verbruik en de uiteindelijke resultaten kunnen variëren afhankelijk van de ondergrond. Voor een optimaal resultaat wordt aanbevolen om speciale kwasten en rollers te gebruiken. Met Flamant 236 Peacock kies je voor een kwalitatieve verf die je interieur en exterieur een verfijnde uitstraling geeft.

   Productlijn

   Sample

   Kleurnaam

   236 Peacock

   Kleurdekking

   Dekkend

   Vlampunt

   Geen

   Gebruik

   Binnen, Buiten

   Toepassing op

   Muren, Hout

   Glansgraad

   Mat

   Verfsoort

   Waterbasis (acryl)

   EAN

   3463975111886

   Artikelnummer

   360216

   Volume

   0.125 L

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.