usp1
usp2
usp3

Flamant Samplepot 125Ml P02 Craie

-image
-image
-image
Flamant Samplepot 125Ml P02 Craie-image
Flamant Samplepot 125Ml P02 Craie-image
9,00

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek Flamant P02 Craie Verf

   Flamant P02 Craie is een bijzondere kleur uit de Flamant verfcollectie, beschikbaar via Gereedschapcentrum. Met een aanbod van 128 kleuren vind je altijd wel een tint die past bij jouw interieur of exterieur. De originele Flamant P02 Craie verf levert een superieure afwerking op zowel muren als houtwerk, binnen en buiten. Deze verflijn staat bekend om zijn natuurlijke en authentieke tinten die elk een eigen verhaal vertellen. Door de rijkdom aan kleuren kun je naar hartenlust combineren en een persoonlijke stijl neerzetten.

   De originele Flamant verfpot garandeert 100% kleurechtheid en biedt meer dan alleen esthetische waarde. De verf is kras- en slijtvast met een Lack Matt finish en bevat Air Care technologie die de luchtkwaliteit in binnenruimtes verbetert voor een periode van 7 tot 20 jaar. Dit draagt bij aan een gezondere leefomgeving. Voor meer informatie over deze technologie en de verf kunt u hier klikken.

   Flamant P02 Craie is te verkrijgen in verschillende kwaliteiten, waaronder Wall Matt, Lack Matt, Wall & Wood Satin, en Wall Primer. Wall Matt is een muurverf met een mineraal en poederachtig effect, terwijl Lack Matt een matte lak is voor een harmonieuze afwerking op muren en houtwerk. Wood & Satin biedt een zijdeglanzende afwerking voor diverse oppervlakken, inclusief meubels en badkameroppervlakken. Voor nieuwe muren wordt aangeraden om eerst een Wall Primer te gebruiken voor optimale hechting van de verf. Houd rekening met de zuiging en structuur van de ondergrond voor het verbruik van de verf, en raadpleeg de productinformatie voor specifieke details.

   Productlijn

   Sample

   Kleurnaam

   P02 Craie

   Kleurdekking

   Dekkend

   Vlampunt

   Geen

   Gebruik

   Binnen, Buiten

   Toepassing op

   Muren, Hout

   Glansgraad

   Mat

   Verfsoort

   Waterbasis (acryl)

   EAN

   3463975020775

   Artikelnummer

   360254

   Volume (product)

   0.125 L

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.