usp1
usp2
usp3

Flamant Samplepot 125Ml P62 Indian Summer

-image
-image
-image
Flamant Samplepot 125Ml P62 Indian Summer-image
Flamant Samplepot 125Ml P62 Indian Summer-image
9,00

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de veelzijdigheid van Flamant P62 Indian Summer Verf

   Flamant P62 Indian Summer is een verfkleur die een natuurlijke en authentieke sfeer aan elke ruimte geeft. Deze kleur is een van de 128 unieke tinten beschikbaar bij Gereedschapcentrum en staat bekend om zijn 100% kleurechtheid en lange levensduur van 7 tot 20 jaar. Flamant verf is ontworpen voor gebruik op diverse oppervlakken en in verschillende omgevingen, zowel binnen als buiten. De verf is uitgerust met Air Care technologie die de lucht zuivert, en de Lack Matt variant is bovendien kras- en slijtvast.

   De Flamant P62 Indian Summer collectie biedt vier kwaliteiten: Wall Matt voor een mineraal en poederachtig effect op muren en plafonds, Lack Matt voor een matte afwerking op muren en houtwerk binnenshuis, Wood & Satin voor een zijdeglanzende afwerking op muren, houtwerk, meubelen en badkamers, en Wall Primer als voorstrijkmiddel voor nieuwe muren. Deze producten zijn gemakkelijk aan te brengen met een kwast of roller, waarbij Wall Primer zorgt voor een goede hechting van de verf.

   Bij het gebruik van Flamant verf is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke eigenschappen van de ondergrond, aangezien deze het verbruik van de verf en de droog- en overschildertijd kunnen beïnvloeden. Voor een optimale toepassing en het beste eindresultaat is het essentieel om de aanbevolen voorbereidingen en applicatietechnieken te volgen. Meer informatie over de Flamant P62 Indian Summer verf en de toepassingen ervan is te vinden door hier te klikken.

   Productlijn

   Sample

   Kleurnaam

   P62 Indian Summer

   Kleurdekking

   Dekkend

   Vlampunt

   Geen

   Gebruik

   Binnen, Buiten

   Toepassing op

   Muren, Hout

   Glansgraad

   Mat

   Verfsoort

   Waterbasis (acryl)

   EAN

   3463975021949

   Artikelnummer

   360272

   Volume

   0.125 L

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.