usp1
usp2
usp3

Flamant Samplepot 125Ml P78 Vert Gris

-image
-image
-image
Flamant Samplepot 125Ml P78 Vert Gris-image
Flamant Samplepot 125Ml P78 Vert Gris-image
9,00

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Flamant P78 Vert De Gris

   Flamant P78 Vert De Gris is een van de 128 unieke kleuren van Flamant die online verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum. Deze verf is geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis muren en houtwerk en biedt een breed scala aan natuurlijke en authentieke kleuren voor elke interieur- en exterieurstijl.

   De verf is 100% kleurecht en heeft unieke eigenschappen zoals kleurechtheid, kras- en slijtvastheid van de Lack Matt en de luchtzuiverende Air Care technologie. Deze innovatieve technologie zuivert de lucht in binnenruimtes en blijft actief gedurende 7 tot 20 jaar met een gegarandeerd effect gedurende de volledige levensduur.

   Flamant P78 Vert De Gris is verkrijgbaar in 4 verschillende kwaliteiten: Wall Matt, Lack Matt, Wall & Wood Satin en Wall Primer.

   In Wall Matt heeft de verf een mineraal en poederachtig effect op muren en plafonds met unieke kleurdiepte en is eenvoudig aan te brengen met een kwast of roller. Lack Matt wordt gebruikt voor het schilderen van muren en houtwerk en zorgt voor een perfecte harmonie tussen beide. Wood & Satin is geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis gebruik op muren, houtwerk, meubels en zelfs in badkamers.

   Daarnaast zijn er specificaties voor elk type verf, zoals het verbruik per m², glansgraad, aanwezigheid van Air Care Technology, stofdroog en overschilderbaarheid. Let op: het verbruik is afhankelijk van de zuiging en structuur van de ondergrond.

   Productlijn

   Sample

   Kleurnaam

   P78 Vert Gris

   Kleurdekking

   Dekkend

   Vlampunt

   Geen

   Gebruik

   Binnen, Buiten

   Toepassing op

   Muren, Hout

   Glansgraad

   Mat

   Verfsoort

   Waterbasis (acryl)

   EAN

   3463975021994

   Artikelnummer

   360273

   Volume

   0.125 L

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.