usp1
usp2
usp3

Flamant Samplepot 125Ml P96 Black Tie

-image
-image
-image
Flamant Samplepot 125Ml P96 Black Tie-image
Flamant Samplepot 125Ml P96 Black Tie-image
9,00

Verwachte leverdatum

21-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek Flamant P96 Black Tie Verf

   Flamant P96 Black Tie is een verfkleur die deel uitmaakt van de Flamant collectie, beschikbaar bij Gereedschapcentrum, waar je alle 128 kleuren van Flamant kunt bestellen. Deze verf is ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik op muren en houtwerk en staat bekend om zijn natuurlijke en authentieke tinten. De originele Flamant verf garandeert een 100% kleurechtheid en komt met een scala aan unieke eigenschappen. Zo is de Lack Matt variant kras- en slijtvast, en alle Flamant verven zijn uitgerust met Air Care technologie, die tot 20 jaar lang de lucht zuivert.

   Flamant P96 Black Tie is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen zoals Wall Matt, Lack Matt, Wall & Wood Satin, en Wall Primer. Wall Matt biedt een mineraal en poederachtig effect voor muren en plafonds, verrijkt met air care technologie en een diepe kleurintensiteit. Lack Matt is een matte lak die harmonie schept tussen muren en houtwerk binnenshuis, terwijl Wood & Satin een zijdeglans lak is voor binnen- en buitenhoutwerk, meubels en badkamers. Wall Primer wordt gebruikt als voorbehandeling voor nieuwe muren.

   De verschillende soorten verf hebben specifieke eigenschappen zoals verbruik per vierkante meter, glansgraad, droogtijd en geschiktheid voor diverse oppervlakken. De verf is eenvoudig aan te brengen met een kwast of roller. Het is belangrijk om te weten dat het verbruik varieert afhankelijk van de zuiging en structuur van de ondergrond. Flamant P96 Black Tie biedt een perfecte afwerking voor elke stijl, of je nu gaat voor een elegante binnenruimte of een robuuste buitenkant.

   Productlijn

   Sample

   Kleurnaam

   P96 Black Tie

   Kleurdekking

   Dekkend

   Vlampunt

   Geen

   Gebruik

   Binnen, Buiten

   Toepassing op

   Muren, Hout

   Glansgraad

   Mat

   Verfsoort

   Waterbasis (acryl)

   EAN

   3463975021154

   Artikelnummer

   360276

   Volume

   0.125 L

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.