usp1
usp2
usp3

Flamant Samplepot 125ml SE 330 ELEPHANT

-image
9,00

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Flamant Se 330 Elephant

   Flamant Se 330 Elephant is verkrijgbaar in 128 unieke kleuren en biedt een keuze uit natuurlijke en authentieke tinten voor houtwerk en muren, zowel binnen als buiten. Kies voor de originele Flamant Se 330 Elephant voor een perfect eindresultaat. Alleen in de originele Flamant verfpot geniet je van de eigenschappen die Flamant verf zo uniek maken, zoals kleurechtheid, kras- en slijtvastheid en air care technologie.

   Flamant Se 330 Elephant is te bestellen in 4 verschillende kwaliteiten: Wall Matt, Lack Matt, Wall & Wood Satin en Wall Primer. Wall Matt heeft een mineraal en poederachtig effect op muren en plafonds en bevat air care technologie. Lack Matt is een matte lak voor muren en houtwerk, ook voorzien van air care technologie. Wood & Wall Satin is een zijdeglanzende lakverf voor binnen en buiten, met dezelfde kras- en slijtvaste eigenschappen en air care technologie.

   Het verbruik per m² varieert per kwaliteit, net als de glansgraad en de droogtijd. Alle kwaliteiten zijn geschikt voor verschillende oppervlakken en bevatten air care technologie. Let op: nieuwe muren eerst voorstrijken met Wall Primer.

   Productlijn

   Sample

   Kleurnaam

   330 Elephant

   Kleurdekking

   Dekkend

   Vlampunt

   Geen

   Gebruik

   Binnen, Buiten

   Toepassing op

   Muren, Hout

   Glansgraad

   Mat

   Verfsoort

   Waterbasis (acryl)

   EAN

   3463975021086

   Artikelnummer

   360290

   Volume

   0.125 L

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.