usp1
usp2
usp3

Flex XCE 8 125 18.0-EC/5.0 Set 18V Li-Ion Accu Excentrische polijstmachine in L-Boxx - 150mm - koolborstelloos

Flex XCE 8 125 18.0-EC/5.0 Set 18V Li-Ion Accu Excentrische polijstmachine in L-Boxx - 150mm - koolborstelloos-image
792,99
759,79

Verwachte leverdatum

15-05-2024

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Alles wat je moet weten over de Flex XCE 8 125 18.0-EC/5.0 Set Accu polijstmachine
      Maak kennis met je nieuwe beste vriend in de garage: de Flex XCE 8 125 18.0-EC/5.0 Set 18V Li-Ion Accu Excentrische polijstmachine in L-Boxx - 150mm koolborstelloos! Deze topper belooft niet alleen een verbeterde efficiëntie, maar ook een langere levensduur dankzij zijn koolborstelloze motor. Met een accucapaciteit die zichtbaar is, hoef je je nooit zorgen te maken dat je halverwege een klus in de steek wordt gelaten. De polijstmachine is ontworpen voor diegenen die waarde hechten aan precisie en kwaliteit, met een speciale velcro-steunschijf voor schokdemping en een slag van 8 mm voor een hoge schuurgraad, zonder hologrammen. Nauwkeurige bediening is gegarandeerd dankzij de ergonomische greepafwerking met SoftGrip, waardoor hij comfortabel en veilig in je hand ligt. Of je nu een pro bent of een enthousiaste hobbyist, dit apparaat is ideaal voor het hologramvrij bewerken van de meest voorkomende oppervlakteproblemen. Bovendien is de vlakke kop ontworpen om oppervlakteweerstand te minimaliseren, waardoor de polijstmachine in elke stand veilig bediend kan worden. Voeg daaraan toe dat het specifiek geschikt is voor warmtegevoelige lakken dankzij de weinige warmte-ontwikkeling op het oppervlak, en je hebt de perfecte tool voor elke polijstklus.

      Veilig en duurzaam polijsten met Flex XCE
      Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij het ontwerp van de Flex XCE 8 125 18.0-EC/5.0 Set. Dit innovatieve apparaat is uitgerust met het Electronic Management System (EMS), dat de machine beschermt en niet alleen de levensduur verlengt, maar ook de efficiëntie verhoogt. Het betekent dat je kunt rekenen op je gereedschap, keer op keer. Plus, de geoptimaliseerde luchtaanvoer zorgt voor optimale koeling van zowel motor als aandrijving, wat de duurzaamheid verder bevordert. Tegelijkertijd zorgt de strategische luchtaanvoer ervoor dat de gebruiker geen last heeft van storende luchtstromen tijdens het werk. Het gevolg? Een soepele, gelijkmatige loop door het contragewicht, waardoor je kunt werken zonder vermoeidheid of ongemak. Deze kenmerken maken de Flex XCE polijstmachine een essentiële aanwinst voor elke gereedschapskist, of je nu bezig bent met het herstellen van oppervlakken of het tot glans brengen van je nieuwste project.

      Waarom je de Flex XCE 8 125 bij ons wilt bestellen
      Het bestellen van de Flex XCE 8 125 18.0-EC/5.0 Set bij onze webshop is de beste keuze voor elke gereedschapsenthousiast. Waarom? Allereerst omdat wij een ongeëvenaard groot assortiment aanbieden, waardoor je altijd vindt wat je zoekt. Bovendien staan we bekend om onze scherpe prijzen, zodat je verzekerd bent van de beste deal. Maar dat is nog niet alles; onze vriendelijke service zorgt ervoor dat winkelen bij ons een fluitje van een cent is. Of je nu advies nodig hebt over je volgende aankoop of hulp wilt bij het navigeren door ons assortiment, ons team staat klaar om te helpen. Voeg daar onze snelle levering aan toe, en je hebt alle redenen om je volgende gereedschap bij ons te bestellen. Want laten we eerlijk zijn, bij het uitvoeren van je projecten is er niets belangrijker dan het juiste gereedschap bij de hand hebben. En met de Flex XCE 8 125 18.0-EC/5.0 Set ben je een stap dichterbij het realiseren van je dromen en projecten.

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Schijven diameter

      150

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Amperage

      5

      Werkt op

      Accu

      Is het een set?

      Nee

      Voltage

      18

      Toerental onbelast

      430 rpm

      EAN

      4030293190832

      Artikelnummer

      229916

      1x Speciale velcro steunschijf, 125 Ø
      2x Accu's 5.0 Ah AP 18.0/5.0
      1x Laadapparaat CA 10.8/18.0
      1x L-BOXX

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.