usp1
usp2
usp3

Gardena 3725-20 Combisystem Houtensteel FSC pure - 1500mm

Gardena 3725-20 Combisystem Houtensteel FSC pure - 1500mm-image
Outlet
20,59
14,09

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Gardena 3725-20 Steel: Een Natuurlijke Krachtpatser
   Stel je eens voor: een tuinklus waarbij jouw comfort en het milieu voorop staan. De Gardena 3725-20 Combisystem houtensteel maakt dit werkelijkheid. Deze 150 cm lange krachtpatser is niet alleen een toonbeeld van duurzaamheid met zijn Europees essenhout dat FSC®-gecertificeerd is, maar biedt ook het ultieme gebruiksgemak dankzij de slim ontworpen vastzetschroef. Die schroef, onmogelijk te verliezen en voorzien van delen van zacht kunststof, waarborgt een stevige en toch vriendelijke bevestiging van je gereedschap. Voeg daarbij de getailleerde vorm en de geanodiseerde aluminium buis aan toe, en je hebt een steel die niet alleen trillingen dempt maar ook zorgt voor een slipvaste grip en een ergonomische werkhouding. Zo wordt tuinieren niet alleen een stuk aangenamer, maar draag je ook bij aan een duurzame wereld.

   Betrouwbaar en Duurzaam in Gebruik
   Bij het hanteren van de Gardena 3725-20 Combisystem houtensteel sta jij als gebruiker centraal. De zorgvuldige uitwerking van zijn eigenschappen zorgt ervoor dat veiligheid en duurzaamheid hand in hand gaan. Het hoogwaardige, veerkrachtige essenhout absorbeert trillingen waardoor je armen en handen minder snel vermoeid raken, terwijl de slim ontworpen vastzetschroef jouw gereedschap stevig op zijn plek houdt. Dit alles zonder concessies te doen aan het milieu, dankzij het FSC®-gecertificeerde hout. Het resultaat is een betrouwbare partner in je tuin, die jouw tuinklus niet alleen efficiënter maar ook aangenamer en bewuster maakt.

   Waarom Kiezen voor Onze Webshop?
   Haal de Gardena 3725-20 Combisystem houtensteel in huis en ervaar het gemak van online winkelen bij een winkel die weet wat jij als tuinier nodig hebt. Bij ons profiteer je niet alleen van scherpe prijzen die je tuinbudget gezond houden, maar ook van een vriendelijke service die net zo betrouwbaar is als het gereedschap dat we verkopen. En heb je jouw keuze gemaakt? Dan kun je rekenen op een snelle levering, zodat je direct aan de slag kunt met jouw Gardena steel. Ontdek hoe onze webshop jouw tuinieren niet alleen gemakkelijker maakt, maar ook een stuk duurzamer. Bestel vandaag nog en maak deel uit van onze gemeenschap van tevreden tuiniers.

   EAN

   4078500372503

   Artikelnummer

   133782

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.