usp1
usp2
usp3

Gedore 4530 Rolmaat - 5m x 19mm

-image
-image
-image
Gedore 4530 Rolmaat - 5m x 19mm-image
Gedore 4530 Rolmaat - 5m x 19mm-image
5,39

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de precisie van de Gedore 6691050 Rolmaat
   Als je op zoek bent naar een betrouwbare metgezel voor al je meetwerkzaamheden, dan is de Gedore 4530 Rolmaat - 5m x 19mm jouw perfecte keuze. Deze robuuste rolmaat onderscheidt zich met zijn gele stalen band die volgens EEG nauwkeurigheidsklasse 2 is gecertificeerd, wat zorgt voor uiterste precisie bij elke meting. Zijn automatische terugloopfunctie en stevige zwarte kunststof behuizing, compleet met handige clip, maken deze rolmaat niet alleen praktisch maar ook duurzaam. De stalen band is geel gelakt, wat de leesbaarheid verhoogt, en een indeling in mm zorgt ervoor dat je tot op de millimeter nauwkeurig kunt werken. De toevoeging van een bevestigingsclip en terugloopstop benadrukt het gebruiksgemak, waardoor deze rolmaat met een lengte van 5 meter en een bandbreedte van 19 milimeter, een must-have is voor elke professional of doe-het-zelver.

   Veilig en duurzaam meten doe je zo
   Bij het gebruiken van meetgereedschap is betrouwbaarheid een must, en dat is precies wat de Gedore 4530 Rolmaat biedt. Met zijn stevige behuizing en kwalitatief hoogwaardige stalen band, garandeert deze rolmaat een lange levensduur, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. De automatische terugloop zorgt ervoor dat de band veilig en gemakkelijk terugrolt, wat de kans op ongelukken minimaliseert. Bovendien draagt de eenvoud van het gebruik bij aan een veilig werkklimaat, of je nu op een bouwplaats bent of thuis een klusje klaart. Dit meetgereedschap, met zijn precisie en duurzaamheid, bewijst dat kwaliteit en veiligheid hand in hand gaan en biedt daarbij een betrouwbare basis voor al jouw projecten.

   Waarom deze rolmaat onmisbaar is voor jou
   De keuze voor de Gedore 4530 Rolmaat - 5m x 19mm van onze webshop biedt je niet alleen een stuk topgereedschap, maar ook de voordelen van een service die net zo betrouwbaar is als onze producten. Geniet van de geruststellende gedachte dat je, dankzij onze snelle levering, direct aan de slag kunt met je nieuwe aanwinst. En met ons uitgebreide assortiment vind je altijd wat je zoekt, tegen scherpe prijzen die je budget ten goede komen. Bestellen bij ons betekent ook profiteren van onze vriendelijke service, waarbij jouw tevredenheid onze hoogste prioriteit heeft. Gun jezelf de precisie van de Gedore 4530 Rolmaat en de vele voordelen van bestellen bij een webshop waar kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan.

   Meetlengte

   5 m

   Materiaal

   Staal

   Breedte band rolmaat

   19 mm

   Inch of metrisch

   Metrisch

   EAN

   4010886669105

   Artikelnummer

   247282

   1x Gedore 6691050 rolmaat

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.