usp1
usp2
usp3

Gedore 4534 Rolmaat met vastzetknop - 5 m

-image
10,69
9,99

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Gedore 6698060 Rolmaat, het onmisbare meetmaatje
   Als vakman of doe-het-zelver weet je hoe essentieel nauwkeurige metingen zijn voor elk project. De Gedore 4534 Rolmaat met vastzetknop - 5 m springt eruit door zijn betrouwbare en precieze eigenschappen. Deze rolmaat beschikt over een gele stalen band die voldoet aan EEG nauwkeurigheidsklasse 2, waarmee je garandeert dat elke meting zo accuraat mogelijk is. De automatische terugloopfuntie maakt je werkzaamheden vlotter en efficiënter, omdat je niet manueel de band hoeft terug te trekken. Het verchroomde, slagvaste kunststof huis beschermt de rolmaat tegen dagelijks gebruik en dankzij de handige clip kun je deze tool gemakkelijk bij je dragen. Met een breedte van 19 millimeter en een meetlengte van 5 meter biedt dit model serie 4534 je voldoende bereik voor de meeste metingen, zonder in te leveren op precisie of comfort.

   Veilig opgemeten, duurzaam doorgezet
   Duurzaamheid en veiligheid staan voorop bij de Gedore 6698060 Rolmaat. Niet alleen is het ontwerp robuust genoeg om de zwaarste klussen te weerstaan, maar de gebruiksvriendelijke vastzetknop zorgt ook voor een extra laag veiligheid tijdens het meten. Geen onverwachte terugloops die je vingers in gevaar brengen. Pluspunt: het duurzame ontwerp betekent dat je niet elk jaar een nieuwe rolmaat hoeft aan te schaffen. Dit gereedschap gaat lang mee, wat goed is voor zowel je portemonnee als het milieu. Aan alles is gedacht om ervoor te zorgen dat je werk niet alleen eenvoudiger, maar ook veiliger wordt. Met deze rolmaat ben je verzekerd van een betrouwbare partner bij al je meetwerkzaamheden.

   Waarom deze Gedore Rolmaat een slimme koop is
   Waarom zou je voor de Gedore 4534 Rolmaat kiezen bij onze webshop? Het antwoord is simpel: wij bieden niet alleen scherpe prijzen, maar ook een vriendelijke service die je op weg helpt. Deze rolmaat is deel van ons uitgebreide assortiment aan kwaliteitsgereedschap, wat betekent dat je altijd de juiste tools binnen handbereik hebt voor welke klus dan ook. Bestel vandaag nog en profiteer van onze snelle levering, zodat je geen dag langer hoeft te wachten om aan de slag te gaan met jouw projecten. Bij ons vind je niet alleen het gereedschap dat je nodig hebt, maar ook de ondersteuning om het maximale uit elk project te halen.

   Meetlengte

   5 m

   Breedte band rolmaat

   19 mm

   Inch of metrisch

   Metrisch

   EAN

   4010886669808

   Artikelnummer

   224607

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.