usp1
usp2
usp3

Glove On Touch Grip Werkhandschoenen - 11/XXL

Glove On Touch Grip Werkhandschoenen - 11/XXL
3,59

Verwachte leverdatum

01-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Glove On Touch Grip: Bescherm Je Handen in Stijl

   Als vakman weet je hoe belangrijk het is om je handen goed te beschermen tijdens het werk. De Glove On Touch Grip werkhandschoenen zijn speciaal ontworpen om jouw handen de bescherming te bieden die ze verdienen, zonder in te leveren op comfort en behendigheid. Deze handschoenen zijn gemaakt van nylon, een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en elasticiteit. Dit betekent dat je handen niet alleen beschermd zijn tegen schuren en snijden, maar ook dat je de vrijheid behoudt om nauwkeurig te werken met kleine onderdelen of gereedschappen.

   De Touch Grip-lijn is ontworpen met het oog op de professional die behoefte heeft aan een betrouwbare grip. Of je nu werkt in de bouw, montage of een andere sector waar precisiewerk vereist is, deze handschoenen bieden de grip die je nodig hebt. En met maat 11/XXL zitten de handschoenen comfortabel voor degenen met grotere handen, zonder dat dit ten koste gaat van de beweeglijkheid van je vingers.

   Kies voor de Glove On Touch Grip werkhandschoenen en ervaar de perfecte combinatie van bescherming, comfort en functionaliteit. Zo kun je met een gerust hart aan de slag, wetende dat je handen goed beschermd zijn.

   Materiaal

   Nylon

   Maat

   11/XXL

   EAN

   8718421100637

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.