usp1
usp2
usp3

HBV 80500 Werkhandschoenen - 10/XL

HBV 80500 Werkhandschoenen - 10/XL
1,09

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   HBV 80500: Onmisbare Werkhandschoenen voor de Allrounder

   Als professional weet je hoe belangrijk het is om je handen goed te beschermen tijdens het werk. De HBV 80500 werkhandschoenen zijn ontworpen om jouw handen de bescherming te bieden die ze verdienen, terwijl je behendig blijft tijdens allerlei klussen. Deze handschoenen vallen in de categorie allround en zijn daarom geschikt voor een breed scala aan werkzaamheden.

   Deze werkhandschoenen zijn vervaardigd uit polyester, een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en flexibiliteit. Dit maakt de handschoenen niet alleen sterk, maar ook comfortabel om te dragen tijdens lange werkdagen. De hoofdkleur van de handschoenen is wit, wat ze een strak en professioneel uiterlijk geeft.

   HBV, de fabrikant van deze handschoenen, heeft ervoor gezorgd dat ze perfect passen bij de maatvoering die professionals nodig hebben. De maat 10/XL is ideaal voor de grotere handen, waardoor je voldoende bewegingsvrijheid hebt zonder in te leveren op de pasvorm.

   De HBV 80500 werkhandschoenen zijn een essentieel onderdeel van jouw werkgarderobe. Ze bieden niet alleen de nodige bescherming, maar zorgen er ook voor dat je met precisie kunt blijven werken. Of je nu in de bouw, in een werkplaats of in de tuin aan de slag gaat, deze handschoenen staan je bij in elke klus.

   Kleurnaam

   Wit

   Materiaal

   Polyester

   Maat

   10/XL

   Type handschoen

   Allround

   EAN

   8718421100316

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.