usp1
usp2
usp3

Het Melkmeisje 722130 Maatlat - RVS - 300 x 30 x 1,mm

-image
adviesprijs
10,00
8,79

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Het Melkmeisje MM722130 Liniaal: precisie in RVS
   Ben je op zoek naar een betrouwbare maatlat die je nauwkeurigheid tot op de halve millimeter garandeert? Dan is de Het Melkmeisje 722130 Maatlat, vervaardigd uit hoogwaardig RVS, jouw perfecte metgezel. Met zijn afmetingen van 300 bij 30 bij 1 mm biedt deze liniaal jou de precisie die je nodig hebt voor elk project. De maatverdeling is zowel in hele als halve millimeters, waardoor je zelfs de kleinste metingen kunt doen. Bovendien is het materiaal, RVS, niet alleen stevig, maar ook duurzaam, waardoor deze maatlat een investering is die je nog jaren kunt gebruiken. Of je nu in de bouw werkt, aan projecten knutselt in je vrije tijd, of gewoon iets nodig hebt voor exacte metingen, de Het Melkmeisje 722130 Maatlat biedt je de betrouwbaarheid en precisie die je nodig hebt.

   Veilig en duurzaam meten doe je zo
   Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij het gebruik van ieder stuk gereedschap, en dat geldt ook voor de Het Melkmeisje 722130 Maatlat. Het RVS materiaal is niet alleen bestand tegen de tand des tijds, maar voorkomt ook roest en slijtage, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de betrouwbaarheid van je metingen over de jaren heen. Daarnaast is de liniaal zo ontworpen dat hij prettig in de hand ligt, wat zorgt voor extra veiligheid en controle tijdens het gebruik. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, deze maatlat zorgt ervoor dat je metingen kunt uitvoeren zonder in te boeten aan nauwkeurigheid of veiligheid. De Het Melkmeisje 722130 is meer dan alleen een meetinstrument; het is een betrouwbare partner voor al je projecten.

   Waarom je deze maatlat bij ons moet halen
   Als het op nauwkeurigheid aankomt, wil je een webshop die niet alleen begrijpt wat je nodig hebt, maar ook kan leveren. Dat is waar wij in beeld komen. Met ons uitgebreide assortiment ben je er zeker van dat je vindt wat je nodig hebt, inclusief de Het Melkmeisje 722130 Maatlat. En dat is niet alles. We weten dat tijd geld is, daarom zorgen wij voor een snelle levering van al onze producten. Combineer dit met onze scherpe prijzen en vriendelijke service, en je hebt geen reden om verder te zoeken. Kies voor gemak, kwaliteit en een service die past bij jouw drukke leven. Kies voor ons voor jouw volgende aankoop.

   Materiaal

   RVS

   Inch of metrisch

   Metrisch

   EAN

   8715629170462

   Artikelnummer

   167120

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.