usp1
usp2
usp3

HiKOKI BSL1850 18V Li-ion accu - 5.0Ah

★★★★★

4.0 / 5

1 review

HiKOKI BSL1850 18V Li-ion accu - 5.0Ah
55,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      HiKOKI BSL1850: Een revolutie in accutechnologie

      Maak kennis met de HiKOKI BSL1850 18V Li-ion accu - jouw nieuwe beste vriend in de wereld van het klussen. Deze 18 Volt accu zit bomvol kracht met een capaciteit van 5.0Ah, waardoor je je nooit zorgen hoeft te maken over het halverwege je project zonder stroom komen te zitten. Het bijzondere aan deze accu is de li-ion technologie, welke niet alleen zorgt voor een lange levensduur maar ook het gewicht aanzienlijk vermindert vergeleken met traditionele accu's. Hierdoor is het klussen niet alleen efficiënter maar ook aangenamer. Bij de HiKOKI BSL1850 wordt standaard een HiKOKI BSL1850 accu meegeleverd, waardoor je direct aan de slag kunt. HiKOKI, een marktleider in accugereedschap, heeft met deze accu een stap gezet in de richting van gebruiksgemak en duurzaamheid.

      Voor elke klusser iets

      Deze accu is compatibel met alle 18 Volt machines van Hitachi die gebruik maken van een schuifaccu systeem, wat betekent dat je deze accu over een breed scala aan gereedschappen kunt gebruiken. Het maakt niet uit of je nu een amateur klusser bent of een professional; de HiKOKI BSL1850 biedt je de flexibiliteit en de kracht die je nodig hebt voor al je projecten. De voordelen van de Li-ion accu komen ook ten goede aan de veiligheid en de efficiëntie van je werk. Met deze accu ben je verzekerd van een betrouwbare stroomvoorziening zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het snel leeglopen of het gevaar van oververhitting.

      Waarom kiezen voor Gereedschapcentrum?

      In de kern van alles wat we doen bij Gereedschapcentrum staat het aanbieden van topkwaliteit gereedschap tegen scherpe prijzen. De HiKOKI BSL1850 18V Li-ion accu is hier geen uitzondering op. Als officiële dealer van topmerken bieden we niet alleen een groot assortiment, maar ook snelle levering en gratis professioneel advies. Of je nu een doe-het-zelver bent of een kei in het vak, met de HiKOKI BSL1850 en Gereedschapcentrum aan je zijde is elk project binnen handbereik. Ben je klaar om je gereedschapskist naar een hoger niveau te tillen en je klussen makkelijker te maken? Dan is de HiKOKI BSL1850 de accu die je zoekt.

      Set bevat

      1 stuk

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Amperage

      5

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      1

      Aantal stuks

      1

      Voltage

      18

      EAN

      4549115038844

      1x HiKOKI BSL1850 Accu

    Reviews

    4.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster