usp1
usp2
usp3

HiKOKI H70SALAZ 30mm HEX Breekhamer - 1240W - 42J

HiKOKI H70SALAZ 30mm HEX Breekhamer - 1240W - 42J-image
Outlet
1.230,59

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Ontdek de kracht van de HiKOKI H70SALAZ Breekhamer
   Zoek je naar compromisloze kracht en betrouwbaarheid voor je sloopwerk? Dan biedt de HiKOKI H70SALAZ 30mm HEX Breekhamer - 1240W - 42J alles wat je hartje begeert. Met een opgenomen vermogen van 1240 Watt pakt deze elektrische breekhamer elke klus met ijzeren vastberadenheid aan. Klein maar o zo krachtig, hij verenigt een compacte uitvoering met de hoogste slagkracht in zijn klasse. De schokabsorberende T-handgrepen zorgen voor comfort tijdens het slopen, terwijl het stofvrije design waarborgt dat je werkruimte zo schoon mogelijk blijft. Of je nu te maken hebt met beton, steen of andere harde materialen, met een slagkracht van 23,1 Joule en 1400 slagen per minuut, is geen enkele muur veilig voor jou. Zijn ontwerp, met afmetingen van 628x554x237 mm (LxBxH), zorgt dat je ook in de meest krappe ruimtes aan de slag kunt gaan. De HiKOKI H70SALAZ, jouw trouwe bondgenoot in de strijd tegen ongewenste structuren.

   Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
   Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij het gebruik van de HiKOKI H70SALAZ 30mm HEX Breekhamer - 1240W - 42J. Deze breekhamer is niet alleen ontworpen voor maximale efficiëntie en een lange levensduur, maar zorgt ook dat jij veilig blijft tijdens je sloopwerkzaamheden. Schokabsorberende T-handgrepen verminderen de trillingen die jouw handen en armen bereiken, waardoor het risico op vermoeidheid en langdurige schade drastisch wordt verminderd. Daarnaast helpt het stofvrije design van de breekhamer om de inademing van potentieel schadelijke stofdeeltjes te voorkomen, wat jouw gezondheid ten goede komt. Betrouwbaarheid is ook essentieel; door de robuuste bouw en de elektrische motor van deze breekhamer kun je erop vertrouwen dat hij klus na klus blijft presteren. Met de HiKOKI H70SALAZ kies je dus niet alleen voor een krachtige hulp tijdens sloopwerk, maar ook voor een veilige en duurzaam gebruik.

   Versterk je gereedschapskist met de beste keuze
   Waarom zou je jouw nieuwe HiKOKI H70SALAZ 30mm HEX Breekhamer - 1240W - 42J juist bij onze webshop bestellen? Simpel, we bieden niet alleen scherpe prijzen, maar blinken ook uit in onze snelle levering en vriendelijke service. Door bij ons te bestellen, ben je verzekerd van een vlotte en probleemloze ervaring, vanaf het moment dat je jouw order plaatst tot het moment dat je de breekhamer in handen hebt. Ons uitgebreide assortiment zorgt er bovendien voor dat je alles wat je nodig hebt voor je projecten op één plek vindt. Of je nu een weekendklusser bent of een doorgewinterde professional, onze webshop is jouw ally in de wereld van gereedschap. Kies voor de HiKOKI H70SALAZ en ervaar zelf waarom zoveel klanten ons keer op keer vertrouwen voor hun gereedschap behoeften.

   Opgenomen vermogen

   1240 W

   Koolborstelloos

   Nee

   Slagkracht

   23.1 J

   Aansluiting

   HEX

   Aantal slagen

   1400 rpm

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   4966376288960

   Artikelnummer

   215461

   Gewicht (Product)

   18 kg

   Breedte (Product)

   554 mm

   Hoogte (Product)

   237 mm

   Lengte (Product)

   628 mm

   1x HiKOKI H70SALAZ 30mm HEX Breekhamer
   1x puntbeitel
   2x sleutel

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.