usp1
usp2
usp3

HiKOKI UC18YFSLWEZ Powerpack 18V - lader UC18YFSL - 2x BSL1840M

HiKOKI UC18YFSLWEZ Powerpack 18V - lader UC18YFSL - 2x BSL1840M
168,89

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de kracht van HiKOKI UC18YFSLWEZ Accu starterset
   Dompel jezelf onder in de wereld van efficiënte en krachtige gereedschappen met de HiKOKI UC18YFSLWEZ Powerpack 18V. Dit ijzersterke duo, bestaande uit de UC18YFSL lader en twee BSL1840M accu's, biedt jou de perfecte start voor al jouw projecten. Met een robuust amperage van 5 en een accu capaciteit van 5 Ampère uur, ben je verzekerd van langdurig gebruik zonder constant opnieuw op te hoeven laden. Deze accu's behoren tot het MULTI-VOLT platform, waardoor ze compatibel zijn met diverse 18 Volt gereedschappen, wat jouw flexibiliteit in het werk aanzienlijk vergroot. Met een gewicht van slechts 700 gram per accu beleef je bovendien het gemak van lichtgewicht werken. De accu starter set, omvattend 1 stuk in het pakket, sluit naadloos aan bij jouw behoefte aan kwaliteit en betrouwbaarheid.

   Veiligheid en betrouwbaarheid voorop
   Bij het gebruiken van elektrisch gereedschap zijn veiligheid en betrouwbaarheid cruciale aspecten. De HiKOKI UC18YFSLWEZ accu starterset blinkt uit in beide. Met de innovatieve Li-ion technologie van de BSL1840M accu’s kun je niet alleen rekenen op een lange levensduur, maar ook op een stabiele energievoorziening zonder het geheugeneffect. Dit betekent dat de accu's hun capaciteit blijven behouden, zelfs na meerdere oplaadcycli. De UC18YFSL oplader zorgt ervoor dat je accu's snel en efficiënt worden opgeladen, waardoor je minder downtime ervaart en je je kunt richten op wat echt belangrijk is: je werk. Dit Maakt de HiKOKI UC18YFSLWEZ een betrouwbare partner voor al je projecten, groot of klein.

   Waarom je niet zonder deze starterset kunt
   Nog nooit was het zo gemakkelijk om aan de slag te gaan met kwalitatief hoogwaardig gereedschap. Met de HiKOKI UC18YFSLWEZ accu starterset ben je verzekerd van een vliegende start. En als je besluit deze set aan te schaffen via onze webshop, profiteer je van nog meer voordelen. Met onze snelle levering heb je jouw nieuwe powerpack voordat je het weet in huis, zodat je direct aan de slag kunt met je projecten. Daarnaast geniet je van onze scherpe prijzen, waardoor je niet alleen investeert in topkwaliteit gereedschap, maar ook in waarde voor je geld. Voeg daar onze vriendelijke service aan toe, en je hebt alle redenen om deze essentiële set te bestellen en je gereedschapscollectie naar een hoger niveau te tillen.

   Set bevat

   1 stuk

   Body/set

   Set

   Amperage

   5

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   1

   Aantal stuks

   1

   Voltage

   18

   EAN

   4966376409747

   2x HiKOKI BSL1840M Accu
   1x HiKOKI UC18YFSL Oplader

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.