usp1
usp2
usp3

Hultafors HV 120 Waterpas - Aluminium - 1200 mm

Hultafors HV 120 Waterpas - Aluminium - 1200 mm-image
Hultafors HV 120 Waterpas - Aluminium - 1200 mm-image
Hultafors HV 120 Waterpas - Aluminium - 1200 mm-image
Hultafors HV 120 Waterpas - Aluminium - 1200 mm-image
Hultafors HV 120 Waterpas - Aluminium - 1200 mm-image
Hultafors HV 120 Waterpas - Aluminium - 1200 mm-image
adviesprijs
79,00
77,59

Direct Leverbaar

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Hultafors 411401 Waterpas - Nauwkeurigheid op niveau
      Als je haarscherpe nauwkeurigheid wil in je bouw- of renovatieprojecten, laat de Hultafors HV 120 Waterpas dan je gids zijn. Deze robuuste, aluminium waterpas staat klaar om jou door elke uitdaging te leiden. Met zijn lengte van 1200 mm en een aluminium profiel van 51,5 x 25,3 mm is deze tool niet alleen indrukwekkend in formaat, maar ook in prestatie. Durf het aan met drie breukvaste, blokvormige libellen, waarbij de transparantie en duurzaamheid je niet in de steek laten. De horizontale libel, uitgerust met een vergrootglas dat 30% vergroot en een lichtreflector, zorgt ervoor dat je metingen altijd spot-on zijn. Voeg daarbij de schokdempende eindbeschermers en een temperatuurvaste bevestiging van de libellen, en je begrijpt dat dit niet zomaar een waterpas is. Of je nu binnen of buiten werkt, deze waterpas is bestand tegen UV-licht en variabele temperaturen, terwijl de antistatische, gekleurde oliemengselvloeistof de luchtbel ongehinderd laat bewegen. Dit is precisie waarop je kunt bouwen.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      De investering in de Hultafors HV 120 Waterpas is niet alleen een stap richting nauwkeuriger werk, maar ook een keuze voor veiligheid en duurzaamheid. Met de speciaal ontworpen schokdempende eindbeschermers blijft je waterpas zelfs na een onbedoelde val of stoot betrouwbaar presteren. Zo behoudt je jouw stuk gereedschap langer in topstaat. De duurzaamheid van deze waterpas wordt verder versterkt door de hoge weerstand tegen ultraviolet licht en temperatuurschommelingen, wat betekent dat je hem in vrijwel elk klimaat kunt gebruiken zonder je zorgen te hoeven maken dat de effectiviteit afneemt. De Hultafors HV 120 Waterpas is een bewijs van toewijding aan vakmanschap en zorgvuldigheid, ontworpen om jouw projecten op lange termijn te ondersteunen.

      Kies voor gemak en precisie bij ons
      Je vakmanschap naar een hoger niveau tillen was nog nooit zo makkelijk en betrouwbaar als met de Hultafors HV 120 Waterpas uit onze webshop. Profiteer van de snelle levering en duik direct in je volgende project met het vertrouwen dat alleen het juiste gereedschap kan bieden. We bieden niet alleen een groot assortiment aan kwaliteitsgereedschap, maar ook de scherpe prijzen die elke professional of hobbyist een glimlach bezorgen. Bij ons staat de klant altijd centraal, wat zich vertaalt in een vriendelijke en klantgerichte service die klaarstaat om jouw vragen te beantwoorden en advies te bieden. Kiezen voor onze webshop betekent kiezen voor een partner die net zo gedreven is in jouw succes als jij. Mis deze kans niet en veranker je werk in precisie en betrouwbaarheid met de Hultafors HV 120 Waterpas.

      Magnetisch

      Nee

      Digitaal display

      Nee

      Lengte waterpas

      1200 mm

      Video

      https://youtu.be/PW7dbMGzqpM

      Aantal libellen

      3

      Meetlengte

      120 cm

      EAN

      7317844114019

      Artikelnummer

      215074

      1x Hultafors waterpas 1200 mm met aluminium profiel

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.