usp1
usp2
usp3

Hyundai HY8500LEK-T Benzinegenerator

-image
-image
-image
Hyundai HY8500LEK-T Benzinegenerator-image
Hyundai HY8500LEK-T Benzinegenerator-image
Hyundai HY8500LEK-T Benzinegenerator-image
Hyundai HY8500LEK-T Benzinegenerator-image
Hyundai HY8500LEK-T Benzinegenerator-image
Hyundai HY8500LEK-T Benzinegenerator-image
Hyundai HY8500LEK-T Benzinegenerator-image
1.137,39

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Een stukje kracht in je handen: Hyundai HY8500LEK-T Aggregaat
   Ben je het ook beu om in de steek gelaten te worden door de elektriciteit juist wanneer je het dringend nodig hebt? Maak kennis met de Hyundai HY8500LEK-T Benzinegenerator, jouw betrouwbare partner in tijden van nood of buitenklussen waar netvoeding schaars is. Dit beest van een machine biedt een stevige 7.0kW aan vermogen, meer dan genoeg om zowel je zware elektrische gereedschappen als essentiële huishoudelijke apparaten van stroom te voorzien. Trek dit aggregaat aan met de elektrische start, en je zult versteld staan ​​van de consistentie en betrouwbaarheid die het levert. Bovendien, dankzij de AVR-technologie (Automatic Voltage Regulation), geniet je van een stabiele stroomuitvoer, wat cruciaal is voor het beschermen van je gevoelige elektronica. Niet te vergeten, met de ruime tankcapaciteit heb je genoeg benzine om een ​​lange tijd door te werken. Zet je schrap, want de Hyundai HY8500LEK-T gaat een revolutie teweegbrengen in hoe je denkt over mobiele energiebronnen.

   Veilig werken met de kracht van Hyundai
   Duurzaamheid en veiligheid gaan hand in hand met de Hyundai HY8500LEK-T Benzinegenerator. Dit aggregaat is ontworpen met jouw veiligheid als topprioriteit, uitgerust met overbelastingsbeveiliging en een laag oliepeil-alarm. Deze functies beschermen zowel jou als de generator tegen mogelijke schade door te hoge belasting of onvoldoende smering, wat de levensduur van het apparaat aanzienlijk verhoogt. Door de keuze voor deze generator te maken, kies je niet alleen voor een betrouwbare stroombron maar steun je ook een milieuverantwoorde benadering: de HY8500LEK-T voldoet aan de strengste emissie-eisen. Dus, of je nu op een afgelegen bouwplek werkt of een back-up nodig hebt voor thuis, je kunt op deze krachtpatser rekenen om je energie te geven zonder compromissen op veiligheid en duurzaamheid.

   Waarom je niet meer zoekt na vandaag
   Het besluit om de Hyundai HY8500LEK-T Benzinegenerator aan te schaffen via onze webshop is een stap naar ongekende gemoedsrust. Niet alleen profiteer je van onze snelle levering, waardoor je in no-time jouw project kunt voeden met de benodigde energie, maar je vaart ook wel bij ons uitgebreide assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten. En het beste moet nog komen: onze scherpe prijzen betekenen dat je investeert in top-notch apparatuur zonder je portemonnee te plunderen. Bovendien, met onze vriendelijke service, zijn wij altijd klaar om je te ondersteunen met deskundige adviezen of antwoord op je prangende vragen. Laat de Hyundai HY8500LEK-T Benzinegenerator de nieuwste toevoeging zijn aan jouw gereedschapsarsenaal, en ervaar hoe onze unieke combinatie van kwaliteit, prijs en service het verschil maakt.

   Werkt op

   Netstroom, Benzine

   Aantal stopcontacten

   2

   Type motor

   Benzine

   Brandstof

   Benzine

   Cilinderinhoud

   500 cm³

   Tank inhoud

   28 l

   Opgenomen vermogen

   7200 W

   Afgegeven vermogen maximaal

   7.7 kW

   EAN

   7640177163943

   Artikelnummer

   374656

   Breedte

   576 mm

   Lengte

   740 mm

   Hoogte

   577 mm

   Gewicht

   96.5 kg

   Benzinegenerator 

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.