usp1
usp2
usp3

Laserliner AC-tiveTester Spanningstester - AC/DC 12-400V

Laserliner AC-tiveTester Spanningstester - AC/DC 12-400V-image
21,39

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Laserliner 083.020A Spanningsmeter: De Sleutel tot Elektrische Veiligheid
   Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die je helpt bij de complete elektrische installatie in een gebouw? Maak dan kennis met de Laserliner AC-tiveTester Spanningstester - AC/DC 12-400V. Deze universele spanningtester is ontworpen om je snel en betrouwbaar inzicht te geven in de belangrijkste nominale spanningen. Of je nu wisselspanning (AC) of gelijkspanning (DC) wilt testen, de AC-tiveTester staat voor je klaar. Dankzij de automatische bereiken functieomschakeling begin je direct met meten, zónder dat je een batterij nodig hebt. Met zijn robuuste, handige behuizing in een plaatsbesparend miniformaat, is deze spanningstester de perfecte metgezel voor elke klus.

   Veiligheid en duurzaamheid verzekerd
   Veiligheid staat voorop, vooral als het gaat om elektrische installaties. De Laserliner AC-tiveTester verzekert je van een veilige werkervaring dankzij zijn betrouwbare en snelle metingen. Zijn duurzaamheid is een ander pluspunt, met een ontwerp dat is gebouwd om lang mee te gaan, ook in de meest veeleisende omgevingen. Zijn slimme ontwerp werkt zonder de noodzaak voor batterijen, wat niet alleen handig is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere manier van werken. Deze spanningstester bewijst dat je veilig en met respect voor het milieu aan de slag kunt gaan zonder in te leveren op prestaties.

   Waarom kiezen voor onze webshop?
   Bij onze webshop begrijpen we het belang van kwalitatief gereedschap. En met de Laserliner AC-tiveTester kies je voor topkwaliteit. Maar waarom zou je dit product bij ons bestellen? Ten eerste, wij zorgen voor een snelle levering. We kennen het klappen van de zweep; als jij gereedschap nodig hebt, heb je het snel nodig. Daarnaast profiteer je bij ons altijd van scherpe prijzen. Maar het stopt niet bij de producten alleen; je kunt rekenen op onze vriendelijke service, altijd klaar om je te helpen bij je keuze of bij vragen. Kiezen voor ons betekent kiezen voor een webshop die jouw werk serieus neemt.

   EAN

   4021563671151

   Artikelnummer

   199730

   1x Beschermkappen

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.