usp1
usp2
usp3

Laserliner FlexHolder Wandhouder - Magnetisch - 1/4"

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Laserliner FlexHolder Wandhouder - Magnetisch - 1/4"-image
25,89

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de veelzijdigheid van de Laserliner FlexHolder Wandhouder - jouw magnetische maatje
   In de wereld van precisie en nauwkeurigheid, waar elk detail telt, introduceert de Laserliner FlexHolder Wandhouder - Magnetisch - 1/4" Laser accessoires zich als een onmisbare partner. Dit hoogwaardige stuk gereedschap ademt multifunctionaliteit en biedt ongeëvenaarde ondersteuning voor jouw lasertoepassingen. De aansluitingen zijn compatibel met zowel 1/4" als, met behulp van een adapter, ook met 5/8" statieven, waardoor deze wandhouder de perfecte match is voor een breed scala aan SmartVision-, SmartCross- en SmartLine-lasers. Niet alleen glanst het qua compatibiliteit, maar de wandhouder gaat ook prat op zijn magnetische eigenschappen, speciale pennen, en de mogelijkheid om hem in hoogte aan te passen. Dit maakt hem geschikt voor verschillende ondergronden en toepassingen. Echter, let op: de SuperCross-Laser Compact wordt niet ondersteund. Als je op zoek bent naar een betrouwbare, magnetische wandhouder die jouw project naar een hoger niveau tilt, dan is de Laserliner FlexHolder het gereedschap dat je zoekt.

   Veiligheid voorop met de Laserliner FlexHolder
   Bij elke klus is veiligheid de topprioriteit, en de Laserliner FlexHolder Wandhouder - Magnetisch - 1/4" Laser accessoires neemt dit principe uiterst serieus. Ontworpen met jouw projecten en veiligheid in gedachten, staat dit accessoire garant voor een stabiele en betrouwbare partner tijdens je precisiewerkzaamheden. Door de flexibele montageopties met magneten en speciale pennen, kun je erop vertrouwen dat je laserapparaat stevig en stabiel bevestigd blijft aan verschillende ondergronden zonder risico op verschuiven of omvallen. Dit niet alleen beschermt je laserapparaat tegen mogelijke schades, maar verzekert ook dat je werk nauwkeurig blijft, werk na werk. Bovendien, met de optie om de houder in hoogte aan te passen, kun je altijd de perfecte hoek vinden zonder in te boeten aan veiligheid of stabiliteit. De Laserliner FlexHolder biedt dus niet alleen ondersteuning voor je projecten, maar ook voor het welzijn van je gereedschap en de veiligheid op de werkplek.

   Waarom de Laserliner FlexHolder bestellen bij ons?
   De keuze voor de Laserliner FlexHolder Wandhouder - Magnetisch - 1/4" bij ons betekent niet alleen dat je kiest voor kwaliteit en nauwkeurigheid in je projecten, maar ook voor een shoppingervaring die net zo naadloos en plezierig is. Met onze belofte van snelle levering, hoef je nooit lang te wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe gereedschap. En, dankzij ons groot assortiment, vind je altijd het perfecte aanvulling op je gereedschapskist, of het nu gaat om lasers of andere accessoires. Onze prijzen zijn scherp, en we zetten ons in voor een vriendelijke service, waardoor jouw tevredenheid altijd vooropstaat. In een wereld waar elk detail telt, laat de keuze voor ons je projecten schitteren met precisie en efficiëntie. Kies dus voor de Laserliner FlexHolder en laat de kwaliteit van je werk getuigen van de slimme keuzes die je maakt.

   Aantal stuks

   1

   Aansluitingen inch

   5/8", 1/4"

   EAN

   4021563684847

   Artikelnummer

   199677

  Reviews

  5.0 / 5

  ★★★★★

  1 review

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster