usp1
usp2
usp3

Laserliner RangeXtender RX 40 Mag Handontvanger voor 3D-Kruislijn - rode laser - 40m

Laserliner RangeXtender RX 40 Mag Handontvanger voor 3D-Kruislijn - rode laser - 40m
adviesprijs
131,00
124,49

Verwachte leverdatum

01-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Laserliner RangeXtender RX 40 Mag Laserontvanger - Maak elke klus eenvoudiger
   Ben je klaar om je efficiëntie op de werkvloer te verhogen? De Laserliner RangeXtender RX 40 Mag handontvanger is precies wat je nodig hebt voor snelle en nauwkeurige uitlijnwerkzaamheden, of het nu dichtbij of op afstand is. Dit stukje high-tech gereedschap is uitgerust met RX-READY-technologie, waardoor laserlijnen met een hogere frequentie pulseren, zodat je ze tot maximaal 40 meter afstand kunt detecteren. Noem het je nieuwe partner in crime voor high-speed detectie. Hij is gebruiksvriendelijk ontworpen om aan meetlatten te bevestigen met de universele houder en dankzij de kop- en zijmagneten blijft hij stevig op zijn plek. Let wel, deze topper is specifiek ontworpen voor gebruik met rode lasers en is niet compatibel met groene lasers. Kortom, de Laserliner RangeXtender RX 40 Mag is jouw geheime wapen voor elk project.

   Veilig en betrouwbaar met elke klus
   Een van de grootste zorgen tijdens het klussen is of je wel op je gereedschap kunt vertrouwen. Wel, zeg die zorgen maar vaarwel! De Laserliner RangeXtender RX 40 Mag is ontworpen met jouw veiligheid en betrouwbaarheid in gedachten. Het bevat functies die niet alleen het gebruiksgemak vergroten, maar ook zorgen voor stabiliteit en precisie bij elke klus. Met zijn robuuste design en de mogelijkheid om stevig aan meetlatten te worden bevestigd, hoef je niet bang te zijn dat je gereedschap je in de steek laat bij cruciale momenten. Daarnaast zorgen de ingebouwde magneten voor extra stabiliteit, zodat je met vertrouwen en precisie kunt werken. Kortom, de Laserliner RangeXtender RX 40 Mag biedt je de betrouwbaarheid die je nodig hebt om elke uitdaging aan te gaan.

   Waarom juist dit product bij ons kopen?
   De aanschaf van de Laserliner RangeXtender RX 40 Mag bij onze webshop belooft veel meer dan alleen een hoogwaardig product. Wij begrijpen dat naast kwaliteit, de service net zo belangrijk is. Daarom bieden we niet alleen snelle levering, maar ook scherpe prijzen aan om ervoor te zorgen dat je snel en tegen de beste prijs aan de slag kunt met je nieuwe aanwinst. Ons groot assortiment verzekert je ervan dat we alle tools onder één dak hebben, zodat je voor iedere klus bij ons terecht kunt. Daarnaast staan onze vriendelijke service en deskundig advies altijd klaar om je te helpen de juiste keuzes te maken. Kies voor de Laserliner RangeXtender RX 40 Mag en ervaar het verschil dat kwaliteit en service kunnen maken in jouw projectplanning.

   Verpakt in

   Koffer

   EAN

   4021563703586

   1x Koffer
   1x Universele houder
   2x Batterijen

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.