usp1
usp2
usp3

Laserliner VideoScope Plus Set Inspectiecamera in koffer - 9mm x 2m

Laserliner VideoScope Plus Set Inspectiecamera in koffer - 9mm x 2m-image
adviesprijs
231,00
226,79

Verwachte leverdatum

04-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de Laserliner 082.256A Inspectiecamera: Een kijkje achter de schermen
   Heb je ooit gewenst dat je ogen en handen op plekken konden komen waar je normaal gesproken niet bij kan? Maak kennis met de Laserliner VideoScope Plus Set Inspectiecamera - jouw nieuwe partner in crime voor het inspecteren van die ongrijpbaar krappe ruimtes. Deze compacte held is in het leven geroepen om jou een visuele toegangspoort te bieden tot ruimtes die voorheen verborgen of ontoegankelijk waren. Met een flexibele, 2 meter lange camera en een kleine maar krachtige meetkop van slechts 9 mm diameter, laat deze inspectiecamera geen plek ongespaard. De combinatie van de REC-functie voor zowel beeld als video met de waterdichte camerakop en kabel, betekent dat geen detail onopgemerkt blijft, zelfs niet onder de slechtste lichtvoorwaarden dankzij de vier hoogrendementsleds. Probleemlokalisatie is nooit eenvoudiger geweest, met beelden die rechtstreeks naar het contrastrijke LC-display worden gestuurd, hetgeen een optimale weergave waarborgt zelfs bij sterke lichtinval. Ben je klaar om de verborgen wereld achter muren, in leidingen of achter andere obstakels te verkennen?

   Veiligheid en duurzaamheid voorop met de Laserliner VideoScope
   In een wereld waar betrouwbaarheid en duurzaamheid sleutelwoorden zijn, stelt de Laserliner VideoScope Plus Set een nieuwe norm. Deze inspectiecamera is niet alleen voorzien van een TopGuide voor de 9mm camerakop voor optimale geleiding langs oneffen oppervlakken, maar biedt ook een geleidehuls om de duurzaamheid te verhogen en het risico op beschadigingen te minimaliseren. Het feit dat zowel de camerakop als de kabel waterdicht zijn, spreekt boekdelen over de betrouwbaarheid bij gebruik in diverse omstandigheden. Of je nu professioneel op zoek bent naar defecten of als doe-het-zelver problemen in en om het huis wilt identificeren, deze camera heeft de robuustheid om de klus te klaren. Verder biedt de functie voor het formatteren van de SDHC-geheugenkaart en de mogelijkheid om beelden direct op een externe monitor te bekijken via de TV-Out-aansluiting, gebruikers maximale flexibiliteit in hoe ze hun bevindingen vastleggen en analyseren.

   Waarom de Laserliner VideoScope jouw beste keuze is bij ons
   Bij het kiezen van de juiste inspectiecamera gaat het niet alleen om het product zelf, maar ook om waar je het koopt. Door de Laserliner VideoScope Plus Set bij ons aan te schaffen, profiteer je niet alleen van de deskundige functionaliteit die deze camera te bieden heeft, maar ook van ons commitment aan snelle levering en vriendelijke service. We begrijpen dat wanneer je eenmaal hebt besloten deze veelzijdige tool toe te voegen aan je gereedschapsarsenaal, je niet kunt wachten om ermee aan de slag te gaan. Daarom zorgen wij voor een vlotte bezorging direct aan je deur. Bovendien staat onze klantenservice altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden of advies te geven. Met scherpe prijzen en een groot assortiment staan we garant voor niet alleen een waardevolle aankoop, maar ook een aankoopervaring die net zo vlekkeloos is als de inspecties die je zult uitvoeren met je nieuwe inspectiecamera.

   Usb aansluiting

   Ja

   EAN

   4021563691296

   Artikelnummer

   199888

   1x Koffer
   1x TopGuide
   1x USB/REC-kabel
   1x Set batterijen

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.