usp1
usp2
usp3

Levelfix EM300 Spanningstester AC 500V

-image
31,89

Verwachte leverdatum

26-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de kracht van de Levelfix EM300 Spanningstester
   Ga voor nauwkeurigheid en compactheid met de Levelfix EM300 Spanningstester AC 500V, een essentiële partner voor elke klus. Dit apparaat is niet zomaar een multimeter; het is een handige, compacte oplossing die gemakkelijk een plaats vindt in jouw gereedschapskist. De Levelfix EM300 blinkt uit door zijn vermogen om zowel spanning en stroom te meten als weerstand te detecteren, en dit allemaal zonder contact te maken. Dankzij de ingebouwde contactloze spanningszoeker, die een duidelijk akoestisch signaal geeft als er spanning wordt gedetecteerd, ben je altijd veilig tijdens het uitvoeren van jouw werkzaamheden. Stel je voor: een multimeter die eenvoudig te bedienen is en die je tevens beschermt dankzij zijn Cat III veiligheidscertificering. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, de Levelfix EM300 is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen.

   Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
   Met de Levelfix EM300 Spanningstester AC 500V kies je niet alleen voor een compacte metgezel; je kiest ook voor veiligheid en duurzaamheid. Dit apparaat garandeert een veilige werkomgeving door middel van haar contactloze spanningsdetectie-technologie, waardoor je nooit direct contact hoeft te maken met mogelijk gevaarlijke kabels of andere elektrische componenten. De heldere akoestische signalen zorgen ervoor dat je direct weet wanneer je oplettend moet zijn voor spanning. Bovendien biedt de robuustheid van de EM300 de betrouwbaarheid waar je op kunt rekenen, dag in dag uit. Of je nu routinecontroles uitvoert of complexe problemen opspoort, dit instrument staat garant voor een langdurige en betrouwbare performance, waardoor je jouw taken efficiënt en met volle vertrouwen kan uitvoeren.

   Waarom kiezen voor deze spanningstester?
   Bij ons ben je aan het juiste adres voor de Levelfix EM300 Spanningstester AC 500V. Waarom? Omdat we je niet alleen een product van topkwaliteit bieden, maar ook de ervaring eromheen. Onze webshop staat bekend om haar snelle levering en vriendelijke service, wat betekent dat je nooit lang hoeft te wachten om met jouw nieuwe tool aan de slag te gaan. Daarnaast profiteer je van onze scherpe prijzen, waardoor je altijd de beste deal krijgt. Kies voor ons, en je kiest voor een zorgeloze aankoopervaring waarbij jouw tevredenheid centraal staat. Mis deze kans niet om jouw gereedschapskist uit te breiden met dit onmisbare meetinstrument.

   Weerstandsbereik

   2 MΩ

   AC Spanning

   500 V

   Verpakt in

   Tas

   EAN

   8712423006737

   Artikelnummer

   351890

   1x Levelfix EM300 Spanningstester

   Batterijen
   Set meetsnoeren
   In beschermtas

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.