usp1
usp2
usp3

Levelfix P180EM Statief aluminium

-image
adviesprijs
816,00
98,79

Verwachte leverdatum

03-07-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Levelfix 520066 Laser statief - Precisie en stabiliteit voor elke klus
   Op zoek naar een robuust, betrouwbaar en uiterst nauwkeurig laserstatief? Dan is de Levelfix P180EM Statief aluminium jouw perfecte partner in crime voor een breed scala aan metingswerkzaamheden. Dit middelzware aluminium statief verzekert jou van een stabiele basis voor je precisie-instrumenten, met een maximale werkhoogte van maar liefst 1,8 meter. Een vlakke kop met 5/8" bevestiging maakt het gemakkelijk om verschillende soorten meetapparatuur veilig en eenvoudig te koppelen. Of je nu in de bouw, interieurontwerp of landschapsarchitectuur werkt, de Levelfix P180EM biedt die essentiële ondersteuning die je nodig hebt om elke meting tot in de puntjes nauwkeurig uit te voeren. Schuif de telescopische poten uit tot de gewenste hoogte, bevestig jouw meetinstrument en je bent klaar om met volle precisie aan de slag te gaan!

   Gerust meten, elk project weer
   Veiligheid en duurzaamheid staan centraal bij de Levelfix P180EM. Met zijn stevige aluminium constructie biedt dit statief niet alleen een solide ondersteuning, maar is het ook bestand tegen de uitdagingen van dagelijks gebruik op verschillende werkplekken. Door zijn lichtgewicht ontwerp kun je het statief gemakkelijk verplaatsen, zonder in te leveren op stabiliteit of betrouwbaarheid. Zowel binnen als buiten, de Levelfix P180EM stelt jou in staat om met vertrouwen te werken. Dankzij de zorgvuldige ontwerpeigenschappen is het statief geschikt voor alle soorten terreinen en situaties, waardoor jij je volledig kunt focussen op het verkrijgen van de meest accurate metingen, ongeacht de complexiteit van het project.

   Haal het beste in huis met ons aanbod
   Waarom zou je kiezen voor onze webshop als je plek voor de Levelfix P180EM Statief aluminium? Simpel. Bij ons profiteer je niet alleen van scherpe prijzen, maar ook van een vriendelijke service die altijd klaarstaat om jou te helpen met het vinden van de perfecte gereedschappen en accessoires voor je projecten. Wij begrijpen dat tijd geld is, vooral in de bouw en metingen, daarom zorgen wij voor een snelle levering van jouw bestelling. Ons uitgebreide assortiment omvat alles wat je nodig hebt om jouw werk naar een hoger niveau te tillen. Kies voor ons, en je kiest voor een probleemloze ervaring waarbij kwaliteit, efficiëntie en klanttevredenheid voorop staan. Ontdek vandaag nog hoe onze producten en service het verschil kunnen maken voor jouw projecten!

   Maximale werkhoogte

   1.8 m

   Materiaal

   Aluminium

   EAN

   8712423006478

   Artikelnummer

   318791

   Hoogte

   1.8 m

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.