usp1
usp2
usp3

Makita 196713-0 Serviceset tbv bosmaaiers 24,5/33,5 cc

Makita 196713-0 Serviceset tbv bosmaaiers 24,5/33,5 cc
23,09

Verwachte leverdatum

25-04-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Makita 196713-0 bosmaaier toebehoren: hét onderhoudspakket voor topprestaties
   Ben jij in het bezit van een krachtige Makita 4-takt bosmaaier met een motorinhoud van 24,5cc of 33,5cc? Dan weet je hoe belangrijk regelmatig onderhoud is om de levensduur van je apparaat te verlengen en de prestaties te optimaliseren. De Makita 196713-0 serviceset is hier speciaal voor ontworpen. Deze set bestaat uit essentiële onderdelen zoals een luchtfilter, brandstoffilter, bougie en 80ml olie, specifiek samengesteld voor de motoren van je Makita bosmaaier. Het is een complete oplossing voor routine-onderhoud, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het afzonderlijk aanschaffen van deze onderdelen. Door dit onderhoudspakket te gebruiken, zorg je ervoor dat je bosmaaier altijd klaar is voor elke klus, met een motor die loopt als een zonnetje.

   Zorgeloos maaien met gegarandeerde veiligheid en duurzaamheid
   Bij het gebruik van tuingereedschap zijn veiligheid en betrouwbaarheid twee kernfactoren die niet mogen worden onderschat. Gelukkig speelt de Makita 196713-0 serviceset hier perfect op in. Door de originele onderdelen, zoals het lucht- en brandstoffilter, regelmatig te vervangen, minimaliseer je niet alleen het risico op ongelukken door slecht functionerend gereedschap, maar draag je ook bij aan een duurzamere bedrijfsvoering van je bosmaaier. Bovendien is er geen sprake van brandbare vloeistoffen en zijn er geen specifieke gevarenaanduidingen of voorzorgsaanduidingen van toepassing, wat het onderhoud vergemakkelijkt en veilig maakt. De inclusieve 80ml olie zorgt daarbij voor een soepele werking van de motor, waardoor je bosmaaier langer meegaat en betrouwbaarder functioneert bij elke gebruik.

   Maximaliseer je tuinplezier met onze service
   Het bestellen van je Makita 196713-0 serviceset bij onze webshop brengt niet alleen je bosmaaier in topconditie, maar garandeert je ook van een aantal niet te missen voordelen. Met onze snelle levering heb je het onderhoudspakket razendsnel in huis, zodat je geen tijd verliest en direct kunt beginnen met het onderhoud van je bosmaaier. Daarnaast profiteer je van onze scherpe prijzen, wat deze essentiële aankoop nog aantrekkelijker maakt. Maar misschien wel onze grootste troef is onze vriendelijke service. Ons team staat altijd klaar om je te helpen met advies of bij het maken van je keuze, zodat je zeker weet dat je alles in huis hebt om je bosmaaier in de beste conditie te houden. Kies voor de Makita 196713-0 serviceset en maximaliseer je tuinplezier, ondersteund door onze expertise en klantgerichtheid.

   Vlampunt

   Geen

   Volume (product)

   80 ml

   EAN

   0088381434980

   Signaalwoord

   Geen

   Waarschuwingen (P-zinnen)

   Geen

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.